Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ramona Badescu este insarcinata, dar nu vrea sa spuna cine e tatal!

ADPM ADPM,
Ramona Badescu este insarcinata, dar nu vrea sa spuna cine e tatal!

In ultima vreme, Ramona Badescu a ales sa dispara din lumina reflectoarelor si sa se dedice mai mult vietii personale, iar acum vine cu o surpriza de proportii. Este insarcinata si din cale afara de fericita, insa nu vrea sa dezvaluie identitatea barbatului din viata ei! . continuă pe ADPM

Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cine este tatal copilului pe care il asteapta vedeta

Veste surprinzatoare in showbiz! Ramona Badescu a facut un pictorial care a socat pe toata lumea. Frumoasa bruneta a destramat orice zvon de pana acum care spunea ca nu poate face copii si a aratat ca este cu adevarat insarcinata. Cine este tatal copilului si cum s-a decis vedeta ca abia acum, cand sarcina este .

Ramona Badescu a anuntat ca va deveni mama la 50 ani. Cum arata vedeta insarcinata

Ramona Badescu a anuntat ca va deveni mama la 50 ani. in acesti doi ani de zile de cand am ales sa ma dedic vietii sentimentale, am trait pentru prima oara in viata mea o iubire intensa, o iubire.

Ramona Badescu a anuntat ca va deveni mama la 50 ani. Cum arata vedeta gravida

Daca in 2017 aparea la bratul avocatului Narcis Godeanu si declara ca a asteptat barbatul potrivit pentru a-si intemeia o familie, finalul verii a gasit-o in rolul vietii ei: insarcinata la 50 de ani, langa barbatul pe care si l-a dorit drept tata al copilului.

Credea ca este insarcinata, dar a avut un soc la o ecografie. Vreau ca chestia asta oribila sa fie scoasa din mine imediat!

O tanara din Marea Britanie credea ca e insarcinata, dar a avut un soc in urma unei ecografii. Grace avea toate simptomele unei sarcini. A fost la medic in urma unor sangerari si a descoperit ca de fapt.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )