Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedeta Antenei 1 este din nou iNSARCINATA! Vezi ce poveste emotionanta ascunde aceasta bucurie

B1 B1,
Vedeta Antenei 1 este din nou iNSARCINATA! Vezi ce poveste emotionanta ascunde aceasta bucurie

Final de extrem de fericit pentruRuxandra Luca de la Neatza cu Razvan si Dani, care este insarcinata din nou! DEZVALUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMAT TOTAL iN DUBAI! IRINEL. continuă pe B1

Atac la Haga! Europa este din nou in alerta generala, dupa atacul de la Londra VIDEO

Un nou atac socant si sangeros a avut loc, in seara de vineri, totul petrecandu-se la doar cateva ore dupa momentul critic din Londra. Autoritatile din Olanda au fost puse pe jar, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate si astfel ranite grav, pe o strada comerciala din orasul Haga. UPDATE Politistii olandezi .

Tily Niculae e insarcinata din nou. Vedeta PRO TV, mesaj sfasietor: imi tremura mainile!

Actrita Tily Nicolae este insarcinata din nou. Vedeta PRO TV a scris un mesaj, pe blogul personal. Dupa doua sarcini pierdute, de astazi este mai bogata si recunoscatoare, iar noile trairi au facut-o sa schimbe, treptat, multiple stari. Marturisirile ei sunt emotionante. Tily Nicolae e insarcinata din nou Actrita Tily Nicolae, Roxana din serialul de .

Veste BOMBA in showbiz! Este iNSARCINATA! Vedeta se retrage din viata publica (FOTO)

Aniversare emotionanta pentru Tily Niculae. Actrita cunoscuta in special pentru rolul interpretat in indragitul serial La Bloc. Este din nou insarcinata. Dupa nasterea primului copil, Tily s-a lupta.

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna! Vestea ANULUI in SHOWBIZ!

Vestea anului in showbiz. Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna, dupa divortul artistei de DJ Vinnie, barbatul cu care avut o relatie de circa 9 ani.

Rares Bogdan, reactie virulenta la adresa lui Badalau, dupa ce senatorul PSD a jignit din nou romanii din Diaspora

Rares Bogdan a avut o reactie dura pe Facebook, dupa ce Niculae Badalau a jignit romanii din Diaspora. Liberalul i-a reamintit lui Badalau ca printre cei aflati in strainatate se afla rude ale celor care fac parte din PSD. Rares Bogdan il ataca pe Niculae Badalau pe tema Diasporei Este atat de cumplita jignirea pe .

Din nou scene socante! Un alt urs a fost lovit in plin de o masina. Cum a fost gasit dupa cativa kilometri

Un alt urs a fost lovit in plin de o masina, pe un drum din judetul Mures. Animalul a plecat de la locul in care s-a produs accidentul si murit dupa ce a parcurs cativa kilometri. Accidentul s-a produs in localitatea Suseni. in urma cu o saptamana, un alt urs a fost lovit mortal in .

Simona Halep a uimit din nou! A ales o rochie neagra, eleganta, dar incaltamintea a atras toate privirile

Simona Halep a uimit din nou cu tinuta pe care a ales sa o poarte la un eveniment la care a participat recent. Campioana de la Wimbledon s-a imbracat cu o rochie neagra, eleganta si a purtat un ceas primit cadou de la sponsorul ei, dar incaltamintea sportivei a atras toate privirile. Simona Halep, in .

Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Vremea sufera noi modificari si vor urma temperaturi foarte scazute, in weekendul 29 noiembrie 1 decembrie. Romania va fi atinsa de un voretex polar, dupa cum au anuntat si meteorologii, iar iarna isi va intra total in drepturi, in perioada imediat urmatoare. Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul despre weekend-ul 29 noiembrie .

Angela Merkel SOCHEAZA din nou! S-a prabusit din picioare. Starea cancelarului se agraveaza ingrijorator de repede

Starea de sanatate a AngeleiMerkel se deterioreaza ingrijorator de repede! GINA PISTOL A PATIT-O iN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )