Libnet.ro
UNICEF

18:15

Andreea Balan a plecat in PARADIS Vesti de ULTIMA ORA despre cantareata, dupa cele trei iNTERVENTII CHIRURGICALE (VIDEO)

B1 B1,
Andreea Balan a plecat in PARADIS Vesti de ULTIMA ORA despre cantareata, dupa cele trei iNTERVENTII CHIRURGICALE (VIDEO)

Andreea Balan a avut, poate, cel mai greu an din viata ei. Cantareata a suferit trei interventii chirurgicale, dupa ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al sau. continuă pe B1

Andreea Balan are dureri grave! Vedeta a spus totul, dupa cele trei operatii suferite... Nu pot sa traiesc...

Andreea Balan are niste simptome ciudate dupa nastere. Aceasta a fost la un pas de moarte cand a nascut cel de-al doilea copil al sau, cand a suferit un stop cardio-respirator. Acum, vedeta resimte niste d.

Andreea Balan, noi probleme medicale la trei luni dupa ce a facut stop cardiac

Andreea Balan a marturirist ca are din nou probleme medicale, iar asta necesita o noua vizita la medic. Dupa operatia de cezariana, artista a mai avut nevoie de trei interventii chirurgicale, in urma.

Se intampla DIN NOU! Dupa cele trei operatii, Andreea Balan a...

Andreea Balan a trecut pe langa moarte, dar acum se recupereaza si chiar a lansat o noua piesa.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora dupa ce a aflat rezultatele alegerilor europarlamentare

Fostul jurnalist Rares Bogdan a savurat din plin victoria PNL in alegerile europarlamentare. Bogdan, cap-de lista al PNL, a plecat dimineata de la sediul PNL, dupa ce rezultatele erau clare. Am.

ALERTA METEO! Revin FURTUNILE in aproape toata Romania! Vezi prognoza de ULTIMA ORA (FOTO)

Noi coduri de furtuni in Romania. Meteorologii anunta ca, in interval 27 mai, ora 16 29 mai, ora 23, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in zonele de deal.

Decizii de ultima ora dupa problemele de la metrou: Magistrala M2 va fi intr-o etapa de modernizare completa

Directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu a precizat ca, din cauza problemeloraparute pe magistrala M2 in ultima perioada, sistemul va fi modernizat incepand din toamna. Lunar, toate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )