Libnet.ro
UNICEF

12:30

APEL DISPERAT pentru Mihai Constantinescu! SANGE pentru VIATA! Din pacate...

B1 B1,
APEL DISPERAT pentru Mihai Constantinescu! SANGE pentru VIATA! Din pacate...

Mihai Constantinescu 73 ani) are nevoie de sange! BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A iNTAMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CANTARETE. Artistul se afla in coma de mai. continuă pe B1

Apel disperat pentru TEO TRANDAFIR: Vedeta e in pericol! CARMEN HARRA a facut anuntul: Sufera de...

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest.

Mihai Constantinescu, APEL DE ULTIM MOMENT: Acum se va vedea cine tine cu adevarat la el... Fanii sunt in lacrimi!

Mihai Constantinescu se afla in continuare internat in stare grava, la Spitalul Floreasca, din Capitala. Medicii au dat noi detalii despre starea in care se afla artistul, iar vestile nu sunt deloc.

Vesti proaste despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a inrautatit. Cunoscutul artist se lupta de mai bine de o luna pentru viata sa. Din pacate, cu toate ca a dat semne de insanatosire, linistea familiei lui nu a durat mult. Mihai Constantinescu, din nou in stare critica Sotia lui Mihai Constantinescu a fost chemata de urgenta .

STIREA TRISTA a ZILEI! Medicii au facut ANUNTUL SOCANT despre MIHAI CONSTANTINESCU! Sotia lui NU SE OPRESTE din PLANS!

Medicii si-au pierdut optimismul in cazul evolutiei starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se afla deja de o luna in spital, iar sotia sa Simona Secrier, a fost chemata de urgenta la.

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a deteriorat

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a deteriorat din nou. Acesta fusese lasat sa respire singur, insa dupa aparitia unor noi probleme a fost reconectat la aparate. Mihai Constantinescu, in.

UPDATE. Noi probleme pentru Mihai Chirica: ,,Am reusit sa rezolv o problema care crease conflicte

Primarul Mihai Chirica a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca au fost identificat.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Maniile nativilor din zodia Varsator

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre maniile nativilor din zodia Varsator. Varsatorul e plin de contradictii si paradoxuri. E un revolutionar cu tendinte tiranice.

Jakab, reprezentanta Comisiei Europene: Ajustarea deficitului structural e amanata pentru 2021-2022. Aplicarea recomandarilor din 2018 a inregistrat progrese limitate. Guvernul continua o politica fiscala prociclica

Comisia Europeana a incercat in fiecare an sa ridice intrebarea cat de sustenabila e cresterea economica pe care Romania a inregistrat-o in ultimii ani. Guvernul continua o politica fiscala prociclica, iar deficitul bugetar a atins 3%. Masurile de ajustare a deficitului structural sunt impinse pentru 2021-2022, iar investitiile in economie au prezentat o imagine mixta, recomandarile sunt includerea analizei necesarului de investitii in economie. Implementarea recomandarilor din 2018 a inregistrat progrese limitate, iar Comisia va incerca sa sprijine Guvernul pentru realizarea de reforme structurale, a spus vineri Istvan Iakab, consilier economic in cadrul Reprezentantei Comisiei Europene la conferinta Semestrul european: Lansarea recomandarilor specifice de tara pentru Romania. Reamintim ca CE a publicat recomandarile specifice saptamana trecuta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )