Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri de la noi, dar aceasta are multe alte acctivitati in domeniul jurnalistic. Vedeta are o emisiune la radio si se ocupa de revista A List.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

A MURIT JEAN! VESTEA care A iNTRISTAT toata Romania! Din pacate, NU a putut fi SALVAT

Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a trecut prin momente de groaza din cauza problemelor de sanatate. Vedeta a vorbit pentru primaa data despre acestea, dar a tinut sa isi linisteasca fanii.

E SOCUL zilei! Oana Roman, DECLARATII de ultim moment: Din pacate, mama sa, Mioara...

Mioara Roman a ajuns luni de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce s-a simtit rau. Oana a facut primele declaratii despre starea de sanatate a mamei sale, tinand sa precizeze ca aceasta nu are nimic grav.

Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata, care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. MONICA TATOIU A FACUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! FOTO) Artista a lasat in.

Noi focuri de arma langa Timisoara. Un cetatean a facut anuntul la 112

Autoritatile din Timis sunt in alerta dupa un apel la 112 care a anuntat ca intre localitatile Ghiroda si Bucovat, la doar cativa km de locul crimei in care un politist a fost impuscat, s-au tras mai multe focuri de arma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )