Libnet.ro
UNICEF

20:30

Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

B1 B1,
Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

Sportivul Marian Dragulescu si sotia lui au decis sa divorteze. Dupa mai multe incercari. continuă pe B1

Washington devine de pe 1 iunie capitala filmului romanesc pentru trei saptamani

Sambata, 1 iunie, debuteaza, la prestigioasa National Gallery of Art, din capitala americana, cea de-a doua editie a Festivalului de Film Romanesc de la Washington, unul dintre cele mai mari evenimente de promovare a cinematografiei nationale derulat in spatiul nord-american.

China ameninta SUA cu o noua arma in razboiul comercial dintre cele doua: mineralele rare. De ce sunt ele importante?

Pe fondul razboiului comercial, China a amenintat cu impunerea de restrictii asupra unora dintre cele mai importante resurse pentru Statele Unite, restrictii care, in situatia in care vor fi impuse, ar putea.

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar in spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile ca a fost abuzata de tatal vitreg

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai indragite prezentatoare americane, a povestit ca in adolescenta a fost agresata sexual de tatal ei vitreg. Cu toate ca a trecut prin momente ingrozitoare, mai ales .

Lidia Buble s-a afisat cu un alt barbat! Da, e DESPARTIREA MOMENTULUI! Razvan Simion i-a prins cand SE SARUTAU: Nu va mai minunati (FOTO)

Lidia Buble si-a uimit fanii de pe retelele de socializare dupa ce a postat o fotografie cu un mare actor, in care cei doi se saruta! Nu este vorba de nimeni altul decat de Johnny Depp.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )