Libnet.ro
UNICEF

01:05

Au ingropat-o deja pe Rona Hartner! Da, este ADEVARAT! Adio pentru totdeauna!

B1 B1,
Au ingropat-o deja pe Rona Hartner! Da, este ADEVARAT! Adio pentru totdeauna!

Rona Hartner urmeaza acum inca un tratament, in Franta, si ii anunta pe cei care au ingropat-o deja ca va trece si peste acest hop. continuă pe B1

Tragedia momentului! Biata RONA HARTNER! A facut anuntul despre iNMORMANTARE! Din pacate, e ADEVARAT

Rona Hartner urmeaza acum inca un tratament, in Franta, si ii anunta pe cei care au ingropat-o deja ca va trece si peste acest hop.

Gata! S-a terminat! Rona Hartner S-A DUS! Da, chiar este ADEVARAT

Celebra cantareata Rona Hartner a trecut prin clipe cumplite, dupa ce a aflat ca sufera de o boala rara: cancerul de colon. Vedeta a dezvaluit ca in ciuda faptului ca operatia a fost un succes este.

Ema Stoian a ridicat publicul in picioare la Romanii au Talent. Este favorita Andrei pentru marele premiu

Ema Stoian a ridicat din nou publicul in picioare la Romanii au Talent. Fetita de doar 10 ani a urcat pe scena cu un numar de balet pe care l-a combinat cu gimnastica si dans contemporan. Andra a declarat ca Ema este favorita ei pentru marele premiu de 120. 000 de euro. Ema Stoian, favorita sa [] .

Este ADEVARAT! Faimoasa actrita este iNSARCINATA! Si-a anuntat fanii ca...

Una dintre cele mai faimoase actrite de telenovele, Marlene Favela si-a anuntat fanii ca este insarcinata epntru prima data! BOMBA BOMBELOR: CRISTIAN POMOHACI, CUPLAT CU UN POLITIST! TOTUL A FOST DEZVALUIT.

Astazi este ultima strigare pentru dividendele Romgaz

Astazi este ultima zi in care cei care doresc sa beneficieze de dividendul cu un randament brut de circa 12% oferit de Romgaz SNG) pot cumpara actiuni ale producatorului de gaze naturale, in conditiile in care maine este data de inregistrare, cea la care investitorii trebuie sa detina titluiri SNG pentru a beneficia de dividende.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )