Libnet.ro
UNICEF

14:46

LACRIMI in MUZICA POPULARA pentru Maria Dragomiroiu! Si Mirabela Dauer ERA DE FATA cand S-A iNTAMPLAT!

B1 B1,
LACRIMI in MUZICA POPULARA pentru Maria Dragomiroiu! Si Mirabela Dauer ERA DE FATA cand S-A iNTAMPLAT!

Maria Dragomiroiu a fost in culmea fericirii si a plans de emotie! BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A iNTAMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CANTARETE. Artista a fost. continuă pe B1

LACRIMI pentru Maria Dragomiroiu! Mirabela Dauer ERA DE FATA! S-a intamplat!

Maria Dragomiroiu a fost in culmea fericirii si a plans de emotie! BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A iNTAMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CANTARETE. Artista a fost.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este ADEVARAT!

Au trecut cateva lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

Mirabela DAUER, in lacrimi: Refuz sa imi pierd sufletul - Ultimul mesaj al artistei

Indragita cantareata Mirabela Dauer s-a confruntat cu perioade extrem de grele. Singura, fara sustinere, cand boala aproape ca a rapus-o, Mirabela Dauer a gasit puterea sa se ridice si sa.

SOC: S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE in MUZICA POPULARA! Si-a pregatit SFARSITUL

Mariana Ionescu Capitanescu nu a avut mereu o viata usoara. Din contra, indragita interpretade muzica populara a avut o copilarie extrem de grea, marcata de lipsuri, dar si de evenimente mai putin.

FOTO Vasile Mugur, tanarul din Maramures cu folclorul in sange: Muzica populara este o parte din mine

Nascut in localitatea Tohat, Vasile Mugur 21 de ani) este un interpret de muzica populara care si-a transformat pasiunea pentru muzica in mod de viata. Dorindu-si de mic sa devina artist, visand sa cante pe scenele lumii, tanarul a urmat cursurile Scolii Populare Liviu Borlan din Baia Mare. A participat la numeroase concursuri si festivaluri din tara, unde a castigat nu doar premii, ci si simpatia publicului.

VIDEO Benone Sinulescu, singurul artist roman care a primit cadou un festival de muzica populara in timpul vietii. Sustine recitaluri la varsta de 82 de ani

Benone Sinulescu este singurul artist in viata care are un festival. I-a fost daruit de autoritatile municipiului Buzau la implinirea varstei de 80 de ani si a ajuns la a treia editie. Cantaretul de muzica populara s-a nascut la 24 mai 1937, in localitatea Siriu, din judetul Buzau.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )