Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-a sfarsit... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in hohote de PLANS...

B1 B1,
S-a sfarsit... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in hohote de PLANS...

Oana Lis si Viorel Lis trec prin momente grele, din cauza problemelor de sanatate ale fostului edil. Acesta se simte foarte rau dupa atacul cerebral suferit. continuă pe B1

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis se simte din ce in ce mairau. Aceasta merge greoi si abia mai vorbeste.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A iNTAMPLAT iN URMA CU CATEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOTIONANTE Viorel Lis a fost supus.

Viorel Lis a cedat: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. Aceasta estefotogafia in care apare fostul primar al Captalei, care a facut furori pe internet.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a trecut prin momente de groaza din cauza problemelor de sanatate. Vedeta a vorbit pentru primaa data despre acestea, dar a tinut sa isi linisteasca fanii.

Doliu in lumea politica din Oradea. A murit Mihai Sturza, fostul primar al orasului

Este doliu in lumea politica din Oradea. Mihai Sturza, fostul primar al municipiului, a murit la varsta de 69 de ani, in urma unui infarct. Medicii au incercat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata. A murit Mihai Sturza, fostul primar al orasului Oradea Presa locala relateaza ca [] .

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, CONDAMNAT pentru ca a asfaltat ilegal un drum pana la vila secretarei sale

Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost acuzat de o asfaltare cu dedicatie. Sentinta este definitiva. Mai exact, Pendiuc a.

Fostul primar al Pitestiului, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Pitesti la doi ani de inchisoare cu suspendare. Fostul edil a fost obligat la munca in folosul comunitatii si i-a fost interzis dreptul de a fi ales in urmatorii trei ani. Decizia este definitiva, scrie Mediafax.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )