Libnet.ro
UNICEF

13:15

BOMBA ANULUI: Printul Harry va DIVORTA de Meghan Markle! ANUNTUL OFICIAL a fost facut de FAMILIE

B1 B1,
BOMBA ANULUI: Printul Harry va DIVORTA de Meghan Markle! ANUNTUL OFICIAL a fost facut de FAMILIE

Casa Regala britanica va fi marcata de un imens scandal in urmatorii ani. Harry se va desparti de Meghan Markle, potrivit previziunilor lansate de una dintrematusile printului, in conditiile in care re. continuă pe B1

Cadoul Reginei Marii Britanii pentru fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, le-a facut Printului Harry, lui Meghan Markle si fiului lor un cadou nepretuit. Cadoul reginei va rezolva multe dintre problemele pe care le au toti londonezii in fiecare zi. Se spune ca doar un rege sau o regina poate oferi un dar cu adevarat pretios. in cazul Elisabetei a [] .

Meghan Markle si Printul Harry nu au custodia legala a fiului lor! Iata cine e tutore deplin!

Familia regala a Marii Britanii este mai bogata cu inca un membru, iar bucuria este impartasita nu doar de britanici, ci si de admiratorii din lumea intreaga. Putini stiu insa ca Meghan Markle si Printul Harry nu au custodia legala a fiului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Din punct de vedere tehnic, regina Elisabeta a II-a [] .

Meghan Markle, criticata aspru de sora ei dupa ce a devenit mama pentru prima data. E trist. E ca un pumnal in inima lui

Milioane de oameni din Marea Britanie si nu numai s-au bucurat de venirea pe lume a primului copil al lui Meghan Markle si Printului Harry, iar pozele i-au topit pe toti. Pe de alta parte, tatal lui.

CUTREMUR in Casa Regala: Meghan Markle A FACUT-O! Desi n-avea voie, ducesa n-a rezistat TENTATIEI! Toata lumea e in stare de SOC (FOTO)

Femeile din America sarbatoresc, pe 12 mai, Ziua Mamei - eveniment care comemoreaza mamele si dedicatiile acestora pentru copiii lor. Atat i-a trebuit lui Meghan Markle, ca a si postat o imagine emotionanta cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )