Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dieta pe baza de PLANTE a lui Meghan Markle: Casa regala a AMUTIT! Asa ceva...

B1 B1,
Dieta pe baza de PLANTE a lui Meghan Markle: Casa regala a AMUTIT! Asa ceva...

Impatimita aparatoare a animalelor, Meghan Markle, sotia printului Harry urmeaza o dieta pe baza de plante, desi e insarcinata! Mai mult decat atat, Meghan l-a convins si pe printul Harry 34 de. continuă pe B1

SOC la Casa Regala: Meghan Markle a iNCALCAT O REGULA foarte importanta. A facut totul iN SECRET

Viata lui Meghan Markle s-a scimbat radical dupa ce a devenit membra a familiei regale britanice, iar acest statut a venit si cu o serie de interdictii foarte clare pentru sotia Printului Harry. Unul dintre.

Afirmatie INSENSIBILA la adresa lui Meghan Markle: Cine a numit-o pe ducesa insarcinata o doamna grasa. Reactia acesteia

Ducesa de Sussex, Meghan Markle este insarcinata, iar in timpul unei vizite oficiale, aceasta a fost numita o doamna grasa. Meghan Markle a vizitat o organizatie caritabila din Mayhew si a stat de.

Doliu la CASA REGALA: A murit ULTIMUL mostenitor! Anuntul facut cu putin timp in urma (FOTO)

Doliu pentru Casa Regala! Henri dOrleans, Conte de Paris, a murit luni la varsta de 85 ani, au anuntat apropiatii, potrivit Le Figaro. Contele era descendent al fratelui lui Ludovic al XIV-lea si, mai.

Ducesa Meghan Markle incalca din nou protocolul regal. Cum a aparut in public FOTO

Ducesa Meghan 37 de ani), care este insarcinata in sase luni, a avut o aparitie rara pe strazile Londrei. Fosta actrita a avut o intalnire neoficiala si a adoptat un look casual, incalcand inca o data protocolul regal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )