Libnet.ro
UNICEF

08:15

Este din nou NUNTA in Familia Regala! Printesa se casatoreste cu un fost manager de club (FOTO)

B1 B1,
Este din nou NUNTA in Familia Regala! Printesa se casatoreste cu un fost manager de club (FOTO)

Este din nou nunta in familia regala a Marii Britanii. Printesa Eugenie, una dintre cele doua nepoate ale reginei Elizabeta a II-a, se casatoreste cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank. Este a doua nunta. continuă pe B1

Prima reactie a Deliei dupa ce a aflat ca sora ei este din nou insarcinata

Vestea ca va deveni mama pentru a doua oara a bucurat-o foarte tare pe Oana Matache, dar la fel de entuziasmati au fost si ceilalti membri ai familiei. Delia are o relatie apropiata cu sora ei si a marturisit c?.

Monica Gabor, din nou mamica: Am avut emotii, dar, intr-un final, a meritat! (VIDEO)

Monica Gabor este din nou mamica. Fosta doamna Columbeanu are acum si un baietel. Este vorba despre copilul lui Mr. Pink dintr-o relatie anterioara. Copilul s-a mutat recent cu cei doi si pare sa se.

Un CUTREMUR PUTERNIC a lovit din nou! Seismul a avut magnitudinea de 6

Indonezia este din nou lovita de cutremur. Dupa seismul cu magnitudine de 7,5 de acum doua saptamani, care a provocat un tsunami ce a dus la moartea a peste 2. 000 de persoane, joi, un cutremur cu magnitudinea 6.

Tudorel Toader se ntlneste joi, la Strasbourg, din nou, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intalni joi, de la ora 15. 00, la Strasbourg, din nou cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, potrivit Mediafax.

Trump si Putin s-ar putea ntlni din nou la Helsinki, anul viitor (presa finlandeza)

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin in capitala Finlandei, Helsinki, in primavara anului viitor, a scris miercuri cotidianul Helsingin Sanomat in editia sa online, citand surse, transmite Reuters.

Trump si Putin s-ar putea vedea din nou. Cand ar avea loc marea intalnire

Presedintele SUA, Donald Trump, s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin la Helsinki, in primavara anului viitor, potrivit editiei online de miercuri a ziarului Helsingin Sanomat, care.

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani si este din Ruse. Foto cu suspectul

Severin Nadezhdov Krasimirov, in varsta de 21 de ani si care este din localitatea bulgara Ruse, este principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, relateaza site-ul local de stiri.

SOC in familia regala! Incident grav la MAREA NUNTA! Lovitura teribila: S-a vazut tot

Incident neasteptat la nunta printesei Eugenie si Jack Brooksbank! Desi marele eveniment a fost pregatit in cele mai mici detalii pentru ca totul sa iasa perfect, micile accidente nu au lipsit. Este.

Ce tinuta a ales Regina Elisabeta pentru nunta nepoatei sale, Printesa Eugenie FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 92 de ani) a fost ultima care a ajuns la cununia religioasa a nepoatei sale, Printesa Eugenie. Suverana a ales o tinuta mai cuminte decat la celelalte nunti regale.

CUTREMUR in Familia Regala! S-a recasatorit in SECRET! Abia acum incepe scandalul

Trevor Engelson,,fostul sot al lui Meghan Markle s-a recasatorit de curand cu Tracy Kurland. Ceremonia a avut loc intr-o casa privata din Hidden Hills, California. Cei doi au o relatie din anul 2017, dupa ce .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )