Libnet.ro
UNICEF

00:06

Meghan Markle este insarcinata si asteapta un baietel

ADPM ADPM,
Meghan Markle este insarcinata si asteapta un baietel

Familia regala a Marii Britanii a impartasit o veste minunata cu fanii din toata lumea. Meghan Markle este insarcinata si asteapta sa dea nastere unui baiat. continuă pe ADPM

Familia regala a Marii Britanii spulbera toate zvonurile! Meghan Markle este insarcinata

Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata cu primul ei copil. Altetele lor regale ducele si ducesa de Sussex sunt incantati sa anunte ca.

Meghan Markle este nsarcinata, copilul ei si al Printului Harry se va naste n primavara

Fosta actrita americana Meghan Markle, acum ducesa de Sussex, dupa ce s-a casatorit cu printul Harry in luna mai a acestui an, este insarcinata, a anuntat luni familia regala britanica.

Meghan MARKLE, sotia printului HARRY al Marii Britanii, este insarcinata. Anuntul facut de Familia Regala a Marii Britanii

Bucurie mare in familia regala a Marii Britanii. Ducesa Meghan de Sussex, sotia printului Harry, este insarcinata. Zvonul aparuse in presa inca de luna trecuta, dar acum informatia a fost confirmata de.

Este din nou NUNTA in Familia Regala! Printesa se casatoreste cu un fost manager de club (FOTO)

Este din nou nunta in familia regala a Marii Britanii. Printesa Eugenie, una dintre cele doua nepoate ale reginei Elizabeta a II-a, se casatoreste cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank. Este a doua nunta.

SCANDAL in familia regala: Pe cine a deranjat anuntul sarcinii lui Meghan Markle. PRIMELE IMAGINI cu Ducii de Sussex dupa veste (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry vor deveni parinti la primavara, anuntul fiind facut de curand chiar de catre cei doi. Vestea a fost, fara doar si poate, un motiv de sarbatoare pentru admiratori, dar.

DRAMA in Familia Regala! Avionul in care Meghan Markle si Printul Harry zburau catre Amsterdam a fost lovit de un fulger

Printul Harry si Meghan Markle au fost avut parte de o experienta neplacuta luna trecuta! Avionul in care calatoreau catre Amsterdam a fost lovit de un fulger. Avionul privat de lux inchiriat de cei.

Veste incredibila in familia regala! Printul Harry va fi tatic

Veste incredibila in familia regala din Marea Britanie! Megan si Printul Harry asteapta primul lor copil. Ducesa de Sussex ar urma sa nasca in primavara. Anuntul a fost facut in timp ce cuplul a.

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Privirile tuturor au fost atintite ieri, la nunta Printesei Eugenie, in mod special spre cele mai faimoase Ducese din lume, Kate Middleton si Meghan Markle. Iata cum au ales acestea sa se imbrace la eveniment.

Meghan Markle va participa la MET GALA la fel ca Printesa Diana?

Urmatoarea editie a evenimentului de mare anvergura, Met Gala va avea loc abia peste sapte luni, insa oamenii cred inca de pe acum ca Meghan Markle va fi prezenta si va aduce un plus de valoare acestei seri speciale.

Fostul sot al lui Meghan Markle s-a insurat cu o tanara putred de bogata. Iata ce avere are!

Fostul sot al lui Meghan Markle, Trevor Engelson tocmai s-a casatorit cu o tanara a carei avere valoreaza 200 de milioane de dolari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )