Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bodyguardul ducesei Meghan Markle a demisionat dupa doar sase luni. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Bodyguardul ducesei Meghan Markle a demisionat dupa doar sase luni. Care este motivul

Garda de corp a ducesei Meghan Markle 37 de ani), ofiter de politie de top, si-a dat demisia din Scotland Yard si a renuntat la postul de sef al echipei de paza a Ducilor de Sussex. Ea a fost prima femeie cu un rol atat de important in mentinerea sigurantei membrilor familiei regale. continuă pe Adevărul

Cand naste Meghan Markle

Meghan Markle a oferit declaratii despre perioada in care urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil. Iata cand ar avea loc evenimentul.

S-a AFLAT ce sex va avea copilul lui Meghan Markle si al printului Harry! Este vorba de...

Meghan Markle, sotia printului Harry a anuntat ca este insarcinata, iar acum toata lumea se intreaba ce sex are copilul pe care il poarta in pantec. Dar, ducesa de Sussex nu vrea sa stie daca.

BOMBA! S-a AFLAT SEXUL copilului lui Meghan Markle si al printului Harry!

Meghan Markle, sotia printului Harry a anuntat ca este insarcinata, iar acum toata lumea se intreaba ce sex are copilul pe care il poarta in pantec. Dar, ducesa de Sussex nu vrea sa stie daca.

Caru' cu vedete: Premiera n viata Nicoletei Nuca; Alex Velea, aparitie controversata; Ce nume va purta si ce sex va avea copilul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Din ce isi castiga banii noua iubita a lui Victor Slav. Victor Slav a confirmat recent ca formeaza un cuplu cu Raluca Silea, o bruneta focoasa de care se pare ca este indragostit nebuneste. Crina Abrudan, in costum de baie. Fosta prezentatoare tv a slabit enorm dupa divortul de sotul ei si se mentine, in continuare, slaba-moarta.

Un consilier judetean din Vrancea a demisionat, dupa ce a distribuit pe Facebook o fotografie trucata cu presedintele Klaus Iohannis

Un consilier judetean din Vrancea, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, dupa ce a redistribuit pe retelele de socializare o fotografie trucata cu presedintele Klaus Iohannis, in care acesta apare in uniforma.

Toalete la pret de vila, amenajate intr-o scoala de la tara. Primaria a investit o suma uriasa in doar sase ani

Autoritatile din comuna botosaneana Gorbanesti au investit aproximativ 125. 000 de euro in toaletele unei scoli, intr-un interval de sase ani.

Un PSD-ist cu state vechi a demisionat dupa ce a distribuit o poza falsa cu Iohannis in uniforma de ofiter nazist (FOTO)

Glumele proaste se platesc cu functia. Un consilier PSD Vrancea si-a dat demisia de voie de nevoie dupa ce a distribuit o poza falsa cu Klaus Iohannis in uniforma de ofiter nazist. A fost un gest prostesc .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )