Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cei mai cool copii din familiile regale

ADPM ADPM,
Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! . continuă pe ADPM

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

Horia Tecau, calificarea in sferturi si o noua victorie in fata fratilor Bryan: imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei

Horia Tecau a obtinut calificarea in a doua saptamana de la Paris, dupa ce i-a invins alaturi de Jean-Julien Rojer pe fratii Bryan. Succesul ii duce pe cei doi in sferturile probei de dublu de la Roland Garros. imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei, a precizat, printre altele, Horia Tecau la conferinta de presa.

Cei mai vanati spioni romani care l-au tradat pe Ceausescu. Ofiterii de Securitate ascunsi in Occident de teama pedepsei cu moartea

Cel mai faimos ofiter de securitate roman care s-a predat autoritatilor unei alte tari, solicitand azil politic, a fost Ion Mihai Pacepa. Mai multi romani din aceleasi structuri, cu misiuni in afara granitelor, au urmat exemplul generalului roman, cu riscul de a fi condamnati la moarte.

Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Zeci de dame si domni de companie au protestat in Parcul Izvor pentru a cere legalizarea celei mai vechi meserii din lume. Manifestantii sustin ca intrarea in legalitate a lucratorilor sexuali ar reduce.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

56 de romani cu varste de peste 100 de ani au votat la europarlamentare. Cei mai varstnici - un barbat de 111 ani si o femeie de 109 ani

Potrivit unei statistici a Biroului Electoral Central, 56 dintre romanii care s-au numarat printre participantii la votul de duminica pentru alegeri europarlamentare si referendum au varste peste 100 de ani. Cel mai varstnic alegator are 111 ani. De remarcat este si faptul ca pe listele de votanti se regasesc peste 12. 500 de nonagenari.

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )