Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este barbatul care o insoteste pe Regina Elisabeta peste tot, dar nu este vazut niciodata la fata

Adevărul Adevărul,
Cine este barbatul care o insoteste pe Regina Elisabeta peste tot, dar nu este vazut niciodata la fata

Membrii familiei regale britanice calatoresc foarte des, iar alaturi de ei, de multe ori, este o intreaga echipa, chiar daca in public sunt vazuti de multe ori fara nimeni pe langa ei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, surprinsa alaturi de un tanar milionar. Cine este barbatul.. (FOTO)

Simona Halep a publicat, sambata, pe Instagram, o poza in care apare alaturi de un barbat. insa, nu este vorba de un iubit, ci de verisorul sau, Iotis Pufleanu. Iotis Pufleanu este fiul lui Dumitru.

Caru' cu vedete:Daniela Crudu a ajuns pe minile medicului; Sotia lui Pepe, din nou n rochie de mireasa; Lucrul neobisnuit pe care l face zilnic Printul Charles cu pantofii lui

Cum arata si ce mai face Aura Urziceanu la 40 de ani dupa cea parasit Romania. Aura Urziceanu, care luna viitoare va implini 72 de ani, si-a parasit. Cine este barbatul care o insoteste pe Regina Elisabeta peste tot, dar nu este vazut niciodata la fata. Potrivit jurnalistului britanic Gordon Rayner, care s-a deplasat alaturi de familia regala in peste 20 de turnee oficiale.

Meghan Markle a calcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regula a mai incalcat

Un lucru stiut de toti oamenii este ca Regina Elisabeta tine mult la protocolul regal. Iar ducesa Meghan a reusit sa-l incalce de mai multe ori. Faptul ca Ducesa de Sussex nu se conformeaza tot timpul protocolului.

Regina Elisabeta, gest fara precedent fata de mama Ducesei de Sussex

Regina Elisabeta a II-a 92 de ani) este dispusa din nou sa incalce traditia de dragul Ducesei Meghan Markle, facandu-i o invitatie mamei acesteia. Gestul suveranei este unul fara precedent, un asemenea privilegiu nefiindu-i oferit, de exemplu, familiei Ducesei Kate, insa expertii sunt de parere ca exista un motiv intemeiat pentru acest lucru.

Gest fara precedent in Casa Regala: Ce a facut Regina Elisabeta a II-a cu invitatiile pentru festivitatile de Craciun

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a surprins pe toata lumea dupa ce a oferit una dintre invitatiile pentru festivitatile de Craciun ce vor fi organizate la resedinta regala din Sandringham, aflata in co.

Cine este criminalul fotbalistului gasit aproape decapitat intr-un tufis

Criminalul fotbalistului Daniel Correa Freitas, legitimat la echipa braziliana Sao Paolo, este chiar impresarul sau, Edson Brittes Jr. Barbatul si-a recunoscut fapta, spunand ca s-a razbunat pentru ca sportivul.

Angela Merkel ar putea pierde puterea in Germania in 2019: Cine este controversatul politician care vizeaza fotoliul de cancelar

Angela Merkel a anuntat ca se va retrage din politica incepand cu 2021 cand i se termina actualul mandat de cancelar, dar planurile sale ar putea fi date peste cap chiar de anul viitor de catre propriul partid pe.

Scandal cu acuzatii de rapire in Ploiesti. Cine este minora data disparuta

Un posibil caz de rapite a fost semnalat in Ploiesti. Este vorba despre nepoata lui Samir Duduianu, in varsta de 17 ani. Acesta reclama faptul ca, sambata noaptea, patru barbati au intrat il locuinta.

Conflict n ASF, cu o zi nainte de audieri: Sindicatul cere conducerii plata primei anuale care este 100% din salariu pentru cei peste 500 de angajati / n ASF salariu mediu net este de 9.730 lei

Sindicatul ASF ii cere actualului presedinte al autoritatii, Leonardo Badea, sa onoreze plata primei anuale prevazute in Contractul Colectiv de Munca pentru toti angajatii institutiei si care potrivit unor documente verificate din mai multe surse de HotNews. ro este in cuantum de 100% din salariul brut lunar si/sau indemnizatia bruta lunara. Salariul mediu net de baza in ASF a fost de 9. 730 de lei in primele noua luni din acest an, autoritatea avand peste 512 angajati la sfarsitul anului trecut. Conflictul are loc cu o zi inainte de audierile din Parlament privind noua conducere ASF.

Aceasta este tara care interzice cremele de protectie solara

Republica Palau, tara insulara din Oceanul Pacific, va interzice cremele de protectie solara care distrug recifele de corali din cauza substantelor chimice toxice. Autoritatile spun ca vor fi aplicate amenzi.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )