Libnet.ro
UNICEF

08:45

Meghan Markle, prima indatorire regala fara sotul ei. Ducesa a facut un gest banal, dar pe care Regina si Kate Middleton nu l-au facut niciodata

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle, prima indatorire regala fara sotul ei. Ducesa a facut un gest banal, dar pe care Regina si Kate Middleton nu l-au facut niciodata

Meghan Markle a avut prima aparitie in calitate de reprezentant al Casei Regale fara a fi insotita de sotul ei, Printul Harry, sau de un alt membru al monarhiei. Ducesa de Sussex a cauzat o adevarata isterie, mai ales dupa ce a facut un gest pe care doamnele din Familia Regala Britanica, precum Regina Elisabeta si Ducesa de Camrbidge, nu l-au facut niciodata in public. continuă pe Adevărul

Prima aparitie a lui Meghan Markle fara Printul Harry

Meghan Markle a avut prima sa aparitie publica singura, fara Printul Harry, dupa nunta regala. Iata cu ce ocazie a avut loc si ce tinuta vestimentara a purtat.

Un gest banal facut de Meghan Markle i-a isterizat pe britanici. Se vede clar ca nu are fite! - VIDEO

Un gest banal, facut de milioane de oameni in fiecare zi, a devenit ceva inedit pentru ca a avut-o in centru pe Meghan Markle, ducesa de Sussex. Ducesa de Sussex si-a inchis singura usa la.

Casa regala britanica vinde copii ale inelului de logodna primit de Meghan Markle

Celebrul inel de logodna al lui Meghan Markle poate fi cumparat acum, ca replica, bineinteles, in mod oficial. Casa regala britanica a lansat pe piata astfel de bijuterii. Iata cat costa! .

Secretul ascuns in voalul purtat de Meghan Markle. A fost dezvaluit in documentarul despre nunta celor doi

Voalul purtat de Meghan Markle a fost mai mult decat o piesa vestimentara. Ducesa de Sussex i-a pregatit o surpriza printului Harry cu ajutorul sau, a dezvaluit ea.

Dezvaluire INCREDIBILA! Ce a ascuns Meghan Markle in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a dezvaluit ca a ascuns un obiect in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc in ziua nuntii. Astfel, sotia printului Harry a marturisit ca a prins, in voal, o bucata de.

Ce a ascuns Meghan Markle in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc

Fosta actrita Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex dupa casatoria cu printul Harry al Marii Britanii, a dezvaluit obiectul ascuns in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc in ziua.

Ce se ascundea sub voalul de mireasa a lui Meghan Markle. Secretul a impresionat o lume intreaga VIDEO

Sigur nu ai obsrvat asta in tinuta de nunta a lui Meghan Markle! Ce se ascundea sub voalul miresei Conform traditiei, orice miresa trebuie sa poarte ceva albastru iar pentru a onora.

Meghan Markle a dezvaluit ce a ascuns in rochia de mireasa pentru a-i face o declaratie de dragoste Printului Harry

Ducesa de Sussex a dezvaluit un detaliu inedit din ziua nuntii cu Printul Harry, povestind cum a ascuns in rochia de mireasa o adevarata declaratie de dragoste pentru sotul sau.

Motivul pentru care Meghan Markle si Kate Middleton n-au voie sa poarte tot timpul diamante

Diamantele nu sunt cele mai bune prietene ale Duceselor de Cambridge si Sussex, atat timp cat bijuteriile cu asemenea pietre pretioase sunt interzise in cea mai mare parte a timpului. Cand pot purta Meghan si Kate bijuterii cu diamante si de ce n-au voie sa le etaleze cat e ziua de lunga?.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )