Libnet.ro
UNICEF

19:15

Toate vedetele prezente la nunta Printesei Eugenie

ADPM ADPM,
Toate vedetele prezente la nunta Printesei Eugenie

La nunta Printesei Eugenie cu Jack Brooksbank de vineri au fost prezente nu doar fete regale ci si vedete cunoscute din showbiz, de peste ocean. Iata cine si-a facut aparitia si ce tinute elegante au purtat. continuă pe ADPM

Ducesele Kate si Meghan au atras toate privirile la nunta Printesei Eugenie. Sotia Printului William, alegere vestimentara indrazneata FOTO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au atras toate privirile gratie tinutelor in care si-au facut aparitia la nunta Printesei Eugenie.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Privirile tuturor au fost atintite ieri, la nunta Printesei Eugenie, in mod special spre cele mai faimoase Ducese din lume, Kate Middleton si Meghan Markle. Iata cum au ales acestea sa se imbrace la eveniment.

FOTO Cine este Lady Louise, care a avut un accident vestimentar jenant la nunta Printesei Eugenie

Cea mai mica nepoata a Reginei Elisabeta, Lady Louise, in varsta de 14 ani, a avut parte de un accident vestimentar jenant, din cauza vantului, la nunta regala dintre Printesa Eugenie si Jack Brooksbank, chiar in momentul in care intra in capela, iar toate privirile erau atintite asupra ei.

Hainele care au iesit in evidenta la nunta Printesei Eugenie. O vedeta a surprins pe toata lumea cu o alegere atipica pentru o nunta regala FOTO

Invitati de seama au participat la nunta regala dintre Printesa Eugenie si Jack Brooksbank. Pe langa membrii familiei regale britanice, la eveniment au participat si numeroase celebritati, printre care modelul si actrita Cara Delevingne, care a surprins pe toata lumea cu tinuta aleasa.

SOC in familia regala! Incident grav la MAREA NUNTA! Lovitura teribila: S-a vazut tot

Incident neasteptat la nunta printesei Eugenie si Jack Brooksbank! Desi marele eveniment a fost pregatit in cele mai mici detalii pentru ca totul sa iasa perfect, micile accidente nu au lipsit. Este.

Primele imagini cu rochia de mireasa spectaculoasa a Printesei Eugenie. Motivul emotionant pentru care nepoata Reginei a vrut sa aiba spatele gol

Printesa Eugenie a Marii Britanii s-a casatorit cu Jack Brooksbank la Capela St. George din Windsor, marcand a doua mare nunta regala din acest an. Tanara a purtat o rochie de mireasa superba, insa a renuntat la voal in favoarea unei bijuterii de mare insemnatate pentru bunica sa, Regina Elisabeta. in plus, mireasa si-a creat tinuta astfel incat sa-i lase la vedere o cicatrice.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )