Libnet.ro
UNICEF

12:00

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac a publicat un mesaj inedit despre colega sa de platou, cantareata Delia Matache, care i-a lasat masca pe fanii actorului si care a lasat loc de multe interpretari. continuă pe B1

Gata, S-A AFLAT totul: RELATIA dintre Mihai BENDEAC si castigatoarea X-Factor, Bella SANTIAGO, a iesit la iveala!

Bella Santiago a participat la X Factor 2018 si a castigat marele premiu de 100. 000 de euro! Bella Santiago are o relatie speciala cu Mihai Bendeac. Cei doi sunt buni prieteni, iar actorul a sustinut-o tot timpul.

PANICA TOTALA in showbiz: S-A PRABUSIT si a CAZUT in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac...

Mihai Bendeac a anuntat ca este pregatit sa aiba o relatie serioasa. Actorul a reactionat astfel dupa ce a cunoscut un cuplu in cadrul emisiunii X-Factor, care l-a impresionat profund.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data! Stefan Banica JR si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei, venita in vizita la filmarile de la Antena 1.

Medicii au confirmat! BOALA de care SUFERA Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor!

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre problemele pe care le are si a marturisit ca se confrunta cu depresia. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA El a precizat ca, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )