Libnet.ro
UNICEF

08:00

E o adevarata BOMBA mondena: Stefan Banica jr. si frumoasa din trupa Asia...

B1 B1,
E o adevarata BOMBA mondena: Stefan Banica jr. si frumoasa din trupa Asia...

Intr-un interviu, Sorana Darclee ex-ASIA)a povestit despre relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. care este varul ei primar. Faptul ca artistii sunt rude de sange, s-a aflat cu mult timp dupa ce ei. continuă pe B1

E o adevarata bomba mondena: Stefan Banica jr. si frumoasa din trupa Asia...

Intr-un interviu, Sorana Darclee ex-ASIA)a povestit despre relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. care este varul ei primar. Faptul ca artistii sunt rude de sange, s-a aflat cu mult timp dupa ce ei.

Sotia lui Stefan Banica Jr. RUPE TACEREA: Primele declaratii despre momentele STANJENITOARE traite...

Lavinia Pirva a vorbit despre cateva momente stanjenitoare din copilarie. Sotia lui Stefan Banica Jr. era foarte suparata cand venea cineva in vizita la parintii sai deoarece fiecare persoana o.

Ce a facut Stefan Banica Jr. cu 80.000 de euro. Fanii sunt ULUITI! E ADEVARAT? NU pot sa cred ASA CEVA! (FOTO)

Stefan Banica Jr. a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet. Pretulunei astfel de masini se ridica la peste 80. 000 de euro, noteaza auto-bild. ro. Anterior, artistul circula cu un.

PROBLEME GRAVE in Paradis? Aparitie SOC a Laviniei Parva: Cum a fost vazuta pe strada sotia lui Stefan Banica Jr... (FOTO)

Lavinia Parva a slabit foarte mult, dupa ce si-a schimbat alimentatia si s-a apucat intens de sport. Frumoasa bruneta a fost surprinsa de paparazzi imbracata cu o rochita scurta neagra foarte mulata pe.

A doua NUNTA pentru Gabriela Cristea!? BOMBA mondena a EXPLODAT: Da, e vorba de Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au decis sa mearga din nou in fata preotului, ca o dovada de iubire pe care si-o poarta, desi au trecut ani buni de la nunta. De la evenimentul de reinnoire a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )