Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram: A facut eforturi mari...

B1 B1,
Adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram: A facut eforturi mari...

Andreea Esca este casatorita de aproape de 20 de ani cu omul de afaceri fracez Alexandre Eram, dar putini stiu ca aceasta a depus mari eforturi pentru a-l cuceri pe cel care ii este astazi. continuă pe B1

Adevarul despre relatia lui Traian Basescu cu Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidential

Adriana Saftoiu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a povestit in cartea sa, Cronica de Cotroceni, cateva episoade relevante privind relatia pe care fostul presedinte al Romaniei o avea cu.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Fara cuvinte: Andreea Esca SOCHEAZA toata Romania...

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Cu toate acestea, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio si print, iar, de curand a vorbit despre posibilitatea de a.

Caru cu vedete: Cum si-a cunoscut Ilie Balaci sotia: Mi-a fost harazita!; Cele mai urte 10 despartiri ale vedetelor; Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Actrita Selma Blair sufera de scleroza multipla: Uneori cad, scap lucruri. Selma Blair, in varsta de 46 de ani, este o actrita indragita de mii de. Milionarul chinez, care a aparut alaturi de Bianca Dragusanu, face dezvaluiri. La scurt timp dupa ce s-a despartit de Tristan Tate, Bianca Dragusanu a aparut alaturi de un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )