Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur a ramas ingrozita: DA, chiar despre aceasta suma este vorba!

B1 B1,
Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur a ramas ingrozita: DA, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare sa se consolideze, deoarece acestia au inceput sa faca investitii importante in vila in care. continuă pe B1

BOMBA! E vorba de Andreea Marin si iubitul tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

SOC: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. TRAGEDIE iN MUZICA! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT FOTO) Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu care ar.

Cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit? Operatia de cataracta, cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE. Medic: Din nefericire, afecteaza pe toata lumea

Imagineaza-ti cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit. Sa nu mai reusesti sa-i vezi clar pe cei dragi, sa renunti la activitati care-ti fac placere sa citesti o carte, sa te uiti la serialul preferat) sau sa nu te mai poti ocupa de treburile casnice. Atunci cand apare cataracta, pacientul are impresia ca priveste printr-un geam aburit. Unul din doi oameni cu varsta de peste 60 de ani este afectat de cataracta, principala cauza de orbire la nivel mondial, insa afectiunea poate aparea si mai devreme. Operatia de cataracta este cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE - anual, 4,2 milioane de europeni se opereaza de cataracta.

Romanul datorita caruia clopotele bisericilor catolice bat in toata lumea la ora 12:00

Clopotele din bisericile catolice bat in fiecare zi, la ora 12. 00, in intreaga lume. Acest lucru se intampla neintrerupt de peste cinci sute de ani si are o legatura directa cu Iancu de Hunedoara, voievod al.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in stradp: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )