Libnet.ro
UNICEF

21:45

CERTURI in relatia dintre LIDIA BUBLE si RAZVAN SIMION! Cei doi au dat TOT din casa! Trebuie sa te certi, sa te iei de moate?

B1 B1,
CERTURI in relatia dintre LIDIA BUBLE si RAZVAN SIMION! Cei doi au dat TOT din casa! Trebuie sa te certi, sa te iei de moate?

Lidia Buble si Razvan Simion sunt tare fericiti impreuna dar, ca-n orice relatie, au avut suisuri si coborasuri. Eu sunt genul ala de femeie care se duce, se inchide in camera si sta acolo. Si te. continuă pe B1

Razvan Simion, amanunte nestiute din relatia cu Lidia Buble: Se inchide in camera si sta acolo

Lidia Buble a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare despre relatia pe care o are cu Razvan Simion. Solista a marturisit cum decurg episoadele mai putin fericite dintre ei, despre gelozie si despre discutiile de cuplu. Cum se inteleg cei doi si cum fac fata greutatilor pe care le intampina? Razvan Simion si Lidia Buble, dezvaluiri despre .

Lidia Buble, momente neplacute pe strada: Esti o nasoasa. Ce urata esti. Ce s-a intamplat

Lidia Buble a vorbit recent despre momentele mai putin placute din viata ei. Artista a marturisit ca s-a luptat cu depresia si a povestit despre un episod care s-a intamplat pe strada, in vazul tuturor. O persoana s-a apropiat de ea si i-a spus ca este nasoasa si urata. Lidia Buble, momente neplacute pe strada .

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

Triunghi amoros la Puterea Dragostei. Nici Andreea Mantea nu mai intelege care e relatia dintre cei trei

Triunghiurile amoroase din casa Puterea Dragostei nu inceteaza sa apara. Sa fie dragostea asa mare intat unii sa treaca peste prietenii si orice fel de amicitii create in cadrul show-ului? Cine s-a indragostit nebuneste de femeia care ii este interzisa? Triunghi amoros la Puterea Dragostei. Un concurent s-a indragostit de o fata care are cuplu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )