Libnet.ro
UNICEF

23:30

CUTREMUR in lumea vedetelor: S-au LOGODIT in secret! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR in lumea vedetelor: S-au LOGODIT in secret! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Surpriza in lumea vedetelor. inca un cuplu isi anunta intentia de a-si consolida relatia si a-si pune pirostriile. continuă pe B1

Schimbari in legislatia agricola Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole si legea comasarii terenurilor

Trei proiecte de legi din domeniul agricol sunt pe agenda deputatilor din Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice pentru a fi discutate in sesiunea parlamentara din aceasta toamna, a declarat Alexandru Stanescu, presedintele comisiei de profil din Camera Deputatilor. Este vorba despre legea vanzarii terenurilor agricole, legea comasarii terenurilor, pentru care au inceput discutiile cu reprezentantii asociatiilor profesionale si cu fermierii, si un proiect de lege a solului pe care deputatii doresc sa-l initieze in urmatoarea sesiune parlamentara. Cele trei proiecte de acte normative constituie prioritatile comisiei de resort din Camera Deputatilor, conform sursei citate de perol. ro.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )