Libnet.ro
UNICEF

15:15

Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul sot

ADPM ADPM,
Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul sot

Demi Lovato si Max Ehrich si-au recunoscut public relatia in urma cu doar 2 luni, intr-un videoclip al lui Justin Bieber si Ariana Grande. Iar iubirea dintre cei doi este atat de mare incat deja s-au logodit si fac planuri de nunta! . continuă pe ADPM

Demi Lovato si actorul din Tanar si nelinistit s-au logodit. Niciodata nu m-am simtit atat de iubita neconditionat de cineva (FOTO)

Demi Lovato si iubitul ei, Max Ehrich, s-au logodit. Marea veste a fost data chiar de catre artista, care si-a bucurat fanii, publicand o serie de fotografii minunate cu ea si proaspatul ei logodnic. Demi Lovato.

Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct, este mereu in centrul atentiei, insa putini stiu cine este sotul vedetei si cu ce se ocupa. Desi prezentatoareas-a casatorit cu.

Romania la vot. Cine este tanarul care lupta pentru Tulcea

Mihaita Sadica este un tanar de 26 de ani din Tulcea, care este gata sa preia fraiele orasului de pe malul Dunarii. Tulcea este un oras care pare incremenit in timp si care are nevoie de o schimbare mai mult ca oricand. De la infrastructura, parcari, retele de apa si canalizare, parcuri sau spitale. Toate acestea se afla pe lista de priortitati a candidatului puterii umaniste, Mihaita Sadica. E convins ca va gasi bani pentru toate, pentru ca va atrage fonduri europene, iar prioritatea lui va fi o sectie de pediatrie de care orasul are nevoie ca de aer.

Coreea de Nord a raportat un prim caz de coronavirus. Cine este omul care a umbrit succesul stralucit al tarii in lupta cu epidemia

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a convocat o sedinta de urgenta dupa ce in Coreea de Nord a fost raportat un prim caz de coronavirus. KCNA, agentia de presa guvernamentala, sustine ca este vorba despre o .

Fuego surprinde! Cine este femeia super celebra care ii este si astazi idol: N-am sa uit cat traiesc eu

Fuego a facut o dezvaluire surprinzatoare, la emisiunea De-a viata ascunselea. Se pare ca idolul indragitului artist Paul Surugiu este chiar Tina Turner.

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

Ion Cristoiu, acuzatii extrem de grave! Cine este divizia de presa a SRI care-l sprijina pe Robert Negoita

Jurnalistul Ion Cristoiu este surprins de modul in care este promovat Robert Negoita in ultima perioada. Acesta aduce in discutie, intr-o postare pe blogul personal, divizia de presa a SRI care incearsca sa-l transforme pe primarul Sectorului 3 din baronul pesedist, cu zeci de afaceri controversate, in intruchiparea politicianului european.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )