Libnet.ro
UNICEF

15:17

De ce nu au fost Meghan Markle si Kate Middleton niciodata apropiate

ADPM ADPM,
De ce nu au fost Meghan Markle si Kate Middleton niciodata apropiate

S-a vorbit mult despre relatia aparent tensionata dintre Meghan Markle, sotia Printului Harry, si Kate Middleton, sotia Printului William. Iata motivele pentru care cele doua nu au fost niciodata prea apropiate! . continuă pe ADPM

Motivele pentru care Meghan Markle si Kate Middleton nu s-au inteles niciodata. De ce nu au reusit sa ingroape securea razboiului

Speculatiile potrivit carora Meghan Markle si Kate Middleton nu s-ar fi inteles prea bine au reprezentat un subiect des dezbatut de canalele de media. Se pare ca Ducesa de Cambridge a fost inca de la inceput i.

Kate Middleton, schimbare de look inedita. Fanii au numit-o Regina Noastra

Kate Middleton a facut o schimbare inedita. Nu paraseste cu mult zona aleasa deja de ani de zile in privinta stilului sau, dar a fost imediat sesizata de fani. Kate Middleton, schimbare de look. Si-a vopsit parul intr-o nuanta mai deschisa Kate ramane una dintre preferatele Familiei Regale a Marii Britanii. Aceasta a devenit rapid .

Meghan Markle si Harry, secretul a iesit la iveala. Ce s-a intamplat, de fapt, de Craciun

O noua controversa in familia regala britanica! Printul Harry siMeghan Markle s-ar fi decis sa renunte la indatoririle regale dupa ce s-au simtit atacati de discursul pe care l-a sustinut regina Elisabeta a II-a de Craciun. Care a fost gestul care i-a determinat pe Ducii de Sussex sa o ia pe proria cale, in paragrafele .

Meghan Markle n-a mai suportat: Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5.30 dimineata

Meghan Markle nu a mai suportat si a pus piciorul in prag. Ce a deranjat-o pe sotia Printului Harry? Atitudinea sa taioasa le va da mari batai de cap unor oameni. Meghan Markle a luat atitudine. Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5. 30 dimineata Printul Harry si Meghan Markle s-au departat de Casa Regala a .

Printul Harry si Meghan Markle au dat in judecata paparazzi anonimi care foloseau drone si elicoptere pentru a-i fotografia in casa

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au dat in judecata paparazzi anonimi pentru invadarea intimitatii, dupa ce fotografii cu fiul lor in varsta de 14 luni, realizate cu ajutorul unor drone, au fost scoase la vanzare, scrie The Hollywood Reporter.

Meghan Markle, motivul distantarii dintre fratii William si Harry?

Conform unei noi carti ce spune povestea Familiei Regale din Marea Britanie, Meghan Markle ar fi motivul distantarii dintre Printul William si Printul Harry. Afla aici toate detaliile! .

Printul Harry si Meghan Markle ii dau in judecata pe paparazzi. Acestia au realizat o serie de fotografii cu fiul Ducilor de Sussex in mod ilegal

Orice ar incerca sa faca, Printul Harry si Meghan Markle nu pot scapa de atentia presei, dar mai ales a paparazzilor. De data aceasta, cei doi au intentat proces pentru a impiedica publicarea sau vanzarea unor.

Meghan Markle si Printul Harry, probleme in instanta si in Statele Unite. Ce s-a intamplat de fapt

Meghan Markle si Printul Harry au pornit un proces legal in Statele Unite ale Americii, dupa ce un fotograf a folosit drone pentru a surprinde poze cu fiul lor Archie, pe propritatea lor privata din Los Angeles.

Dezvaluiri despre primele intalniri dintre printul Harry si Meghan Markle. Cine a spus primul Te iubesc!

Extrase din cartea Finding Freedom care include reportaje si interviuri cu apropiati ai printului Harry si Meghan Marple, ofera detalii despre primele intalniri ale cuplului. Cei doi nu s-au sarutat la prima intalnire, dar au flirtat si au lasat sa se vada chimia dintre ei.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )