Libnet.ro
UNICEF

16:30

Hannelore de la Insula Iubirii a RECUNOSCUT! Care este relatia cu ispita Andi

B1 B1,
Hannelore de la Insula Iubirii a RECUNOSCUT! Care este relatia cu ispita Andi

Hannelore de la Insula Iubirii , unul dintre cele mai controversate personaje din Thailanda, a facut primele declaratii dupa ce s-a casatorit cu iubitul ei Bogdan. Blonda a fost la un pas de a ceda,. continuă pe B1

Hannelore si ispita Andi au incalcat regulile emisiunii Insula Iubirii! Cum au fost cei doi surprinsi (FOTO)

In editia de duminica de la Insula Iubirii sezonul 4, Hannelore si Andi s-au apropiat tot mai mult. S-ar parea ca lucrurile nu au stat intotdeauna asa, iar cel mai nou exemplu este cel al concurentei Hannelore si.

Imagini incendiare cu Anuryh, fosta ispita la Insula Iubirii! Fanii au iNNEBUNIT (FOTO)

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat pe contul sau de Instagram fotografii incendiare care i-au innebunit, pur si simplu, pe fani. Vedeta si-a schimbat look-ul si afiseaza o atitudine de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este sensul ascuns al cuvantului razbunare

Ana Iorga a explicat care este sensul ascuns al cuvantului razbunare, dincolo de sensul pe care cu totii il stim. Sensul vechi inseamna a face din nou bun ceva. Cand spun bunicii nostri ca Vremea se.

Conflict n ASF, cu o zi nainte de audieri: Sindicatul cere conducerii plata primei anuale care este 100% din salariu pentru cei peste 500 de angajati / n ASF salariu mediu net este de 9.730 lei

Sindicatul ASF ii cere actualului presedinte al autoritatii, Leonardo Badea, sa onoreze plata primei anuale prevazute in Contractul Colectiv de Munca pentru toti angajatii institutiei si care potrivit unor documente verificate din mai multe surse de HotNews. ro este in cuantum de 100% din salariul brut lunar si/sau indemnizatia bruta lunara. Salariul mediu net de baza in ASF a fost de 9. 730 de lei in primele noua luni din acest an, autoritatea avand peste 512 angajati la sfarsitul anului trecut. Conflictul are loc cu o zi inainte de audierile din Parlament privind noua conducere ASF.

Austria vrea sa isi majoreze mai usor participatia la companiile la care este actionar

Guvernul Austriei intentioneaza sa reformeze organismul care gestioneaza participatiile statului la o serie de mari companii, in ideea de a putea sa isi majoreze mai usor aceste participatii, a declarat ministrul de Finante, Hartwig Loeger, transmite Reuters, potrivit Agerpres. in prezent, holdingul de stat oBIB detine 31,5% din actiunile grupului petrolier OMV, actionarul majoritar de la OMV Petrom, 52,9% din actiunile Austrian Post si o participatie de 28,4% din actiunile Telekom Austria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )