Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ion Ion Tiriac si Sorana Cirstea, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-ar fi logodit deja

B1 B1,
Ion Ion Tiriac si Sorana Cirstea, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-ar fi logodit deja

Fiul cel mare al miliardarului Ion Tiriac, Ion Ion 43 de ani) se iubeste de ceva timpcu jucatoarea de tenis Sorana Cirstea 30 de ani), numarul 75 WTA. Mai mult, cei doi si-ar fi dus relatia la urmatorul. continuă pe B1

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Cel mai nou plan nebun al lui Elon Musk: un cip prin care sa transmita muzica direct in creier

Crezi ca boxele sau castile sunt demodate? Ei bine, dupa Google Glass, avem un nou proiect SF. De data asta al lui Elon Musk. Startup-ul Neuralink al lui Elon Musk lucreaza la un cip care va.

OnePlus Nord 5G, lansat oficial: ar putea fi cel mai bun telefon, la banii astia

Cei de la OnePlus au facut o treaba foarte buna in a lansa terminale midrange cu specificatii impresionante. Continua acest trend cu noul OnePlus Nord 5G. Acesta este cel mai nou smartphone al.

Cuplu surpriza in showbiz! Sorana Cirstea si Ion Tiriac Jr. s-au logodit, la doar cateva luni de relatie

Tenismena Sora Cirstea, in varsta de 30 de ani, are o relatie de dragoste cu Ion Ion Tiriac, in varsta de 43 de ani, fiul miliardarului Ion Tiriac, presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Ion Ion Tiriac s-a logodit cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa divortul de IleanaLazariuc

Tiriac Jr. s-a logodit deja cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa ce presa a aflat de divortul secret de o alta frumusete - Ileana Lazariuc, femeia care i-a daruit doi baieti. Ion Alexandru Tiriac s-ar fi casatorit cu Sorana Cirstea, cu care ar avea o relatie de mai bine de trei ani.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Cifrele care-l fac invidios pana si pe Ion Tiriac. Cu cat a crescut averea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea omului de afaceri in varsta de 56 de ani a crescut in 2020 cu 74 de miliarde de dolari, la 189,3 miliarde de dolari. Cele mai recente cifre vin di.

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Coreea de Sud a intrat oficial in recesiune. Este cel mai mare declin inregistrat din 1998

A patra economie a Asiei, Coreea de Sud, a anuntat ca a intrat in recesiune, inregistrand cel mai mare declin din 1998 incoace. Produsul intern brut PIB) al tarii a scazut cu 2,9% in al doilea trimestru,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )