Libnet.ro
UNICEF

12:30

LIDIA BUBLE a dat cartile pe fata! DE CE NU S-A MARITAT CU RAZVAN SIMION: SINCERA SA FIU

B1 B1,
LIDIA BUBLE a dat cartile pe fata! DE CE NU S-A MARITAT CU RAZVAN SIMION: SINCERA SA FIU

Lidia Buble a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia pe care o are cu Razvan Simion. continuă pe B1

Lidia Buble a dat vestea cea mare. Iubita lui Razvan Simion se pregateste sa devina MAMA (FOTO)

Lidia Buble este pregatita sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a declarat ca isi doreste cu ardoare copii, ea provenind dintr-o familie numeroasa.

Lidia Buble, gata sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a facut anuntul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregatita de aceasta schimbare uriasa si vrea sa devina mama. Nu este pentru prima data cand artista face un asemenea anunt, spre surpriza fanilor sai de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curand din partea vedetei, pe contul sau de pe reteaua sociala. Lidia Buble, gata sa devina mama .

NUCLEARA in showbiz: Lidia Buble, GRAVIDA?! S-A DAT DE GOL! Razvan Simion A TURBAT: Cine e tatal (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Lidia Buble traieste, de ceva timp, o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul prezentator Razvan Simion. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa blondina, care provine dintr-o familie cu mai multi copii, a.

Lidia Buble, nume inedit pentru fetita ei. Extrem de putini romani si-au botezat copilul asa

Lidia Buble a sustinut, de nenumarate ori, in cadul interviurilor pe care le-a acordat de-a lungul timpului, ca vrea sa aiba o familie mare. Aceasta are multi frati, lucru care a facut-o sa-si doreasca acelasi lucru si pentru viitorul ei, spunand ca modul in care a crescut a fost unic si a dezvoltat-o altfel. Ce .

Lidia Buble, DIAGNOSTIC SOC: Cred ca nu mai am mult de trait - Vestea vine la doar o zi dupa ce anuntase ca se pregateste sa devina mama

Lidia Buble si-a socat fanii. Cantareata a scris pe Instagram ca nu mai are mult de trait. Ulterior, ea a povestit ca atunci cand ramane singura acasa pe timpul noptii sufera adevarate drame .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )