Libnet.ro
UNICEF

12:15

Da, pana la urma TOTUL a iesit la iveala: Este vorba despre relatia dintre Stefan Banica Jr. si frumoasa din trupa ASIA!

B1 B1,
Da, pana la urma TOTUL a iesit la iveala: Este vorba despre relatia dintre Stefan Banica Jr. si frumoasa din trupa ASIA!

Putini stiu ca Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari. Fosta cantareata a dezvaluit cum decurge relatia dintre cei doi. Sorana a marturisit ca desi. continuă pe B1

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,.

inca o TRAGEDIE la EXATLON! Salvamarii au intervenit de URGENTA! Din pacate s-a intamplat! Este vorba despre indragita...

Sezonul 2 la Exatlon a inceput cu mari emotii. Conucrenta Naomi a fost la un pas sa se inece intr-o confruntare cu Lili Sandu,s crie cancan. ro. Naomi a intrat in panica inainte de a intra in apa, iar cand.

Ministerul Educatiei, ANUNT IMPORTANT pentru profesori la inceput de an scolar! Este vorba despre POSTURILE personalului didactic

Ministerul Educatiei ractioenaza dupa ce sindicalitii de la Spiru Haret au acuzat ca se vrea taierea a peste 1. 000 de posturi din invatamantul preuniversitar, inclusiv posturi.

DRAMA momentului in CINEMATOGRAFIE! S-a anuntat moartea unui urias actor! Este vorba despre

O stire falsa care a circulat pe retelele de socializare a socat fanii ciematografiei din intreaga lume. Cineastul franco-grec Costa Gavras, in varsta de 85 de ani, a fost nevoit sa infirme joi, pentru.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

China ar putea pune capat unor restrictii impuse de 40 de ani. Despre ce masura este vorba...

China este pe punctul de a renunta la politica potrivit careia cuplurile pot avea cel mult doi copii. Un proiect de cod civil care este dezbatut in aceasta saptamana nu contine niciun fel de prevedere.

Cutremur la PRO TV!E vorba despre celebrul CABRAL! S-a intamplat in timp ce conducea MOTOCICLETA! Ce se va intampla cu emisiunea (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral nu se sfieste sa recunoasca faptul ca este un mare impatimit al motoarelor. Recent vedeta PRO a postat mai multe imagini pe Facebook care il surprind in timp ce isi petrece.

Premierul nu sufla o vorba despre pesta porcina, dar se lauda cu acordarea de fonduri europene fermierilor

Premierul Viorica Dancila nu a suflat nicio vorba in sedinta de Guvern despre situatia ingrijoratoare in care se afla Romania in scandalul pestei porcine, insa s-a laudat cu faptul ca a dat agricultorilor fonduri europene de 2,29 miliarde de euro in acest an.

Este TRAGEDIA momentului! A fost gasit spanzurat de un copac! Doliu in Romania

Un barbat in varsta de 59 de ani din municipiul Deva a fost gasit spanzurat de un copac la marginea localitatii Soimus. Politistii au identificat persoana decedata, stabilind ca este vorba despre un.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )