Libnet.ro
UNICEF

14:00

Relatia secreta dintre Mircea Badea si a fost data in vileag, luni, chiar la Antena 3

B1 B1,
Relatia secreta dintre Mircea Badea si a fost data in vileag, luni, chiar la Antena 3

Realizatorul emisiunii in gura presei a rememorat, luni seara, la Antena 3, vremurile de mult trecute in care era coleg cu la Tele 7abc, o televiziune care nici nu mai exista. Prezentatoarea TV a. continuă pe B1

si Mircea Badea au povestit despre perioada cand lucrau impreuna la Tele7ABC. Ce salariu aveau cei doi

Mircea Badea a povestit, impreuna cu , invitata in emisiunea Sinteza Zilei, perioada in care faceau emisiuni impreuna la postul de televiziune Tele7ABC.

, mai sexy ca niciodata. Care este dieta minune cu care vedeta a slabit 25 de kilograme. Acesta este secretul pentru o silueta de invidiat

Este una dintre cele mai iubite si indragite prezentatoare TV, dar putina lume stie ca vedeta a dus o lupta acerba cu kilogramele. Dupa cele doua nasteri, aceasta a decis ca trebuie sa ajunga iar la o greutate cu care sa se simta confortabil, insa rezultatul a fost peste asteptarile sale. Astazi, Gabriela .

Asa a inceput povestea de iubire dintre si . Totul s-a petrecut de la o rochie rosie si o replica pe masura

Si traiesc o frumoasa poveste de iubire si au impreuna doua fetite adorabile, pe Victoria si Iris, pe care le cresc cum stiu ei mai frumos. inainte sa fie iubiti, au fost colegi.

Fosta iubita a lui . Cu cine s-a iubit inainte de

Si celebra moderatoare tv, formeaza de ceva timp un cuplu bine sudat si au si trei copii frumosi. Dar, ca fiecare dintre noi, atat Tavi, cat si Gabriela au intrat in aceasta relatie dupa ce, in trecut, au avut alteexperiente de acest gen. Fosta iubita a lui Inainte Gabriele .

i-a marturisit lui Mihai Gadea cum a slabit 25 de kilograme. Regimul simplu pe care l-a urmat

A slabit miraculos 25 de kilograme si a ajuns sa-si iubeasca din nou trupul. Asta dupa ce a doua sarcina a lasat-o cu o greutate deloc de neglijat si a fost nevoita sa se lupte din greu ca sa ajunga macar la kilogramele avute dupa prima sarcina. Astazi se poate spune ca a ajuns la silueta pe care o avea cand debuta pe micul ecran.

a slabit 25 de kilograme. Principalele motive si metoda pe care a aplicat-o pentru a ajunge la o greutate normala (VIDEO)

A povestit luni seara, in emisiunea Sinteza Zilei, cum a reusit sa slabesca cele aproape 25 de kilograme pe care le acumulase pe parcursul celor cele doua sarcini, dar despre ce metode a.

Dorian Popa, umilit de Mircea Badea la TV. Are sapte cuvinte pe care le foloseste

Mircea Badea este recunoscut pentru momentele sale acide, mai ales la adresa unor persoane publice care nu preaau multe de spus. Ultima lui victima, in editia de aseara a emisiunii in gura Presei, de la Antena 3, a fost nimeni altul, decat Dorian Popa. Hatz, Johnule!, luat in colimator de Mircea Badea Dorian Popa a devenit .

Care este relatia reala dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint. Amandurora le convine aceasta situatie

Andreea Balan a fost surprinsa, acum trei saptamani, pe litoral alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau informat zvonurile potrivit carora.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )