Libnet.ro
UNICEF

09:45

S-A TERMINAT! Suferinta a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul iN LACRIMI: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

B1 B1,
S-A TERMINAT! Suferinta a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul iN LACRIMI: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei, sotul si bunica. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu m-a. continuă pe B1

ADIO, totul s-a SFARSIT! Oana Lis e in LACRIMI: Care e ULTIMA DORINTA a lui VIOREL LIS dupa MOARTE...

Oana Lis a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca ultima dorinta a sotului ei, Viorel Lis, este ca ea sa isi gaseasca un partener iubitor, tandru si care sa nu o loveasca nici macar cu o.

Oana Lis, anunt-bizar: Asta este ultima dorinta a lui Viorel Lis inainte sa moara

Oana Lis a fost coplesita de probleme in ultimele luni. Starea de sanatate a fostului edil al Capitalei a fost tot mai grava, iar acum bunica acesteia se afla internata in spital. Vedeta a dezvaluit.

Oana Lis L-A PARADIT! Sotia fostului edil al Capitalei a aruncat BOMBA in direct: imi trebuie 3 ca sa-mi faca fata! (FOTO, VIDEO)

Oana Lis a avut parte de o surpriza de proportii in timpul unei emisiuni TV. Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a privit cum 3 stripperi au dansat lasciv in fata ei, dupa ce a fost rasfatata cu.

Totul s-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Fostulprimar al Bucurestiului ,Viorel Lis, are probleme de sanatate tot mai grave, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. El a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit.

VIOREL LIS a CEDAT: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut de sotia sa, Oana Lis...

Fostul primar al Bucurestiului, Viorel Lis, nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. in ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta, el isi gaseste puterea si energia de a se simti bine si de a-i.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )