Libnet.ro
UNICEF

15:46

Simona Halep se marita! Cine este alesul ei?

ADPM ADPM,
Simona Halep se marita! Cine este alesul ei?

Relatia dintre celebra tenismena Simona Halep si afaceristul de origine aromana Toni Iuruc se indreapta cu pasi siguri catre oficializare. Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Informatii uimitoare in lumea tenisului! Simona Halep se marita!

O informatie surprinzatoare a venit din lumea tenisului. Simona Halep a acceptat sa se casatoreasca cu Toni Iuruc, omul de afaceri de orifine machedineasca, cu care are o relatie de cateva luni. Potrivit.

Simona Halep si Bianca Andreescu, video din culise. Filmarea a fost facuta publica de WTA

Simona Halep si Bianca Andreescu au fost filmate in culise la China Open. inregistrarea video a fost facuta publica de WTA. Simona Halep si Bianca Andreescu, filmate in culise la China Open Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris mult din momentul in care cea de-a doua si-a inceput ascensiunea in tenisul .

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

Simona Halep si-a speriat fanii cu o poza pe Instagram: Pari batrana, ai riduri. Cum arata

Simona Halep se afla in perioada de recuperare, dupa accidentarea suferita la spate. Campioana de la Wimbledon incearca sa se relaxeze cat mai mult inainte de Turneul Campioanelor si isi face timp pentru cateva calatorii. Ultima fotografie postata pe Instagram este facuta in fata Domului din Milano. Fanii nu au fost insa prea incantati de .

Simona Halep, facura praf de fostul antrenor: Comportamentul ei nu putea fi controlat. E AGRESIVA sentimental

Simona Halep este desfiintata de fostul sau antrenor. Este vorba despre Firicel Tomai, antrenorul care i-a fost alaturi in perioada 2008 2012.

Simona Halep a pierdut bani si locuri importante in clasamentul WTA, in 2019. Care e situatia sportivei

Anul 2019 a debutat cu Simona Halep pe primul loc in lume in clasamentul WTA. insa, pe parcursul acestuia, sportiva a inregistrat si cateva rezultate slabe. De aceea, romanca a pierdut bani, dar si locuri importante in respectivul clasament. Simona Halep, pierderi uriase in 2019 Jucatoarea de tenis a avut un avans urias, de 1.

Simona Halep, mesaj surprinzator pentru Darren Cahill. Nu putem lucra fara tine!

Simona Halep a inceput recuperarea, dupa accidentarea suferita la spate si spera sa fie gata la timp pentru Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial i-a transmis un mesaj surprinzator lui Darren Cahill. S-a fotografiat alaturi de Daniel Dobre si de ceilalti membri din staff, a postat poza pe Instagram si i-a transmis antrenoruui australian ca nu .

BOMBA MONDENA tocmai a explodat! Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP! (FOTO)

Smiley s-a pozat alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep! CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANA, iN STARE DE SOC! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT LUPTA. intotdeauna o inspiratie.

Simona Halep, intr-o imagine TRISTA, ce a pus fanii pe ganduri. PACAT ca s-a ajuns aici

Simona Halep s-a accidentat la spate si a fost nevoita sa se retraga de la competitiile ramase pana la Turneul Campioanelor. Simona Halep a aparut, pe retelele de socializare, intr-o imagine trista,.

VESTEA ZILEI! Simona Halep SE CASATORESTE! Ion Tiriac, iN CULMEA FERICIRII

Tenismena Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) a decis sa acorde mai multa atentie vietii personale. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Zvonurile spun ca sportiva.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )