Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai RAVNIT BURLAC din Romania este din nou SINGUR! Am trait doi ani foarte frumosi (FOTO)

B1 B1,
Cel mai RAVNIT BURLAC din Romania este din nou SINGUR! Am trait doi ani foarte frumosi (FOTO)

Stefan Stan este din nou burlac, dupa ce a incheiat o relatie de doi ani. continuă pe B1

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 MARTIE Nuclearelectrica - cel mai performant emitent din BET

Inregistrand o crestere de 1,09%, in intervalul 7 - 14 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o scadere de 0,53% in perioada mentionata.

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

Fostul procuror DIICOT, despre intalnirea sotiei lui cu Kovesi: Desi ne-a facut cel mai mare rau din viata noastra, i-a urat sa-si implineasca toate dorintele

Marturisire facuta de Ionel Tudosan, fostul procuror DIICOT, trimis in judecata de DNA si achitat ulteior. El povesteste pe pagina sa de Facebook o intalnire la manastire intre sotia sa si fosta sefa a DN.

Cel mai mare concurs de IT din Oradea. Programatorii vor sta inchisi 48 de ore pentru a-si pune in aplicare ideile

Cel mai mare concurs de IT din Romania se va desfasura anul acesta la Oradea in perioada 5-7 aprilie. Programatorii, impartiti pe echipe, vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a-si dezvolta ideile si a castiga premiile puse la dispozitie de organizatori.

Tarile de unde vin rablele ar trebui sa participe la inlaturarea efectelor impactului ecologic pe care acestea il produc in tarile de destinatie, spune asociatia constructorilor auto din Romania

Romania este al optulea producator auto european, cu peste 470. 000 unitati produse, iar intreaga industrie auto, incluzand si sutele de furnizori, a avut o cifra de afaceri de 28 miliarde euro. in Romania au fost aduse un milion de masini SH in ultimii doi ani, 79% dintre ele fiind mai vechi de opt ani, iar in acest context este nevoie de masuri radicale si de schimbari ale regulamentului. Datele au fost prezentate de Gabriel Sicoe de la ACAROM la un forum organizat de Ziarul Financiar.

Ministrul Rovana Plumb a semnat, astazi, la Timisoara, contractul de finantare pentru cel mai amplu proiect din judetul Timis

Luni, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat contractul de finantare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis, alaturi de Ilie.

VIDEO Un politist a oprit circulatia pe cel mai aglomerat bulevard din Oradea, pentru a ajuta un batran de 90 ani sa traverseze

Un politist din Oradea a oprit circulatia pe cel mai aglomerat bulevard din centrul orasului dupa ce a vazut ca un pensionar nu poate cobori in pasajul subteran ca sa traverseze, ajutandu-l apoi sa treaca strada.

Piata auto din Romania, la un nivel ridicat in primele doua luni ale anului

Piata auto din Romania este in crestere dupa primele doua luni ale anului, vanzarile de autovehicule noi au depasit 24. 000 unitati + 17,1%), din care 19. 531 autoturisme + 18,1%) si 4. 534 vehicule comerciale + 12,9%), potrivit APIA.

Cel mai modern complex de inot din Romania, aproape gata

Cel mai modern complex de inot din Romania si unul dintre cele mai frumoase din Europa este aproape gata. Construit in Otopeni cu peste 142 milioane lei, complexul olimpic de natatie va avea o capacitate de aproap.

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )