Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine este iubitul secret al Andreei Mantea?! Sunt impreuna de aproape cinci ani si ar fi cerut-o de sotie (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cine este iubitul secret al Andreei Mantea?! Sunt impreuna de aproape cinci ani si ar fi cerut-o de sotie (GALERIE FOTO)

Viata amoroasa a Andreei Mantea tinea candva prima pagina a tabloidelor. Bruneta a avut o relatie cu nabadai cu Cristi Mitrea, tatal fiului ei. Cei doi s-au despartit cand prezentatoare TV era. continuă pe B1

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Greu de imaginat! Cine este noua regina a Youtube-ului! Se afla pe locul 1 in trending de o saptamana. Pe ce pozitie se afla Smiley

Romanii au luat cu asalt Youtube-ul in perioada pandemiei si continua in aceeasi maniera. Ce cauta acestia pe platforma este, insa cu adevarat surprinzator. Cine se afla in trending constant si cine ajunge direct pe locul 1, indiferent de clipul in care apare? Greu de imaginat, dar este vorba despre Vulpita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )