Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine se iubeste fiica lui Donald Trump

ADPM ADPM,
Cu cine se iubeste fiica lui Donald Trump

Tiffany, fiica cea mica a lui Donald Trump, are o noua relatie de iubire. Alesul ei este un miliardar, care i-a luat locul fostului partener, Ross Mechanic. continuă pe ADPM

Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa, informeaza postul Deutsche Welle.

VIDEO Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa.

Donald Trump rde de biblioteca construita de Narendra Modi n Afghanistan

In timpul primei intruniri a cabinetului sau din acest an, presedintele Donald Trump a ras de prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, pentru finantarea constructiei unei biblioteci in Afghanistan. Trump sustine ca bibliotecile nu vor fi frecventate de nimeni intr-o tara destranata de razboi, relateaza Global News.

Donald Trump anunta uciderea creierului atentatului comis asupra navei militare USS Cole

Presedintele Donald Trump a confirmat duminica uciderea de catre armata americana a lui Jamal al-Badaoui, considerat creierul atacului comis in octombrie 2000 impotriva navei militare americane USS Cole in.

Noul val democrat din Congres si libertatea de exprimare: Rashida Tlaib l numeste pe Donald Trump motherf..r, Alexandria Ocasio-Cortez se declara radicala

Una dintre reprezentantele democratilor in Congresul american a promis deja, intr-un virulent atac frontal, sa-l destituie pe Donald Trump, pe care il numeste motherf. r, starnind furia republicanilor si ridicand un semn de intrebare legate de capacitatea Partidului Democrat de a tine sub control tanarul val progresist, scrie AFP.

Nominalizarea lui Adrian Zuckerman ca ambasador n Romnia, retrimisa de Senatul american presedintelui Donald Trump, din motive procedurale

Senatul american i-a retrimis joi presedintelui Donald Trump nominalizarea lui Adrian Zuckerman in postul de ambasador al SUA in Romania, intrucat, conform procedurii din regulamentul Senatului de la Washington, nominalizarile neexaminate intr-o sesiune nu mai pot fi amanate pentru o sesiune ulterioara fara ca presedintele sa le trimita din nou Senatului, informeaza Agerpres.

Senatul american i-a returnat lui Donald Trump propunerea de ambasador al SUA in Romania: Ce urmeaza sa faca liderul de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a propus in luna iulie a anului trecut pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania, insa propunerea nu a fost validata nici pana acum de Senatul.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )