Libnet.ro
UNICEF

10:45

Evan Rachel Wood a publicat o fotografie din perioada in care se afla intr-o relatie abuziva: Ma taiam pe maini pentru a-l opri FOTO

Adevărul Adevărul,
Evan Rachel Wood a publicat o fotografie din perioada in care se afla intr-o relatie abuziva: Ma taiam pe maini pentru a-l opri FOTO

Actrita Evan Rachel Wood 31 de ani), cunoscuta din serialul HBO Westworld, a publicat o fotografie din perioada in care era implicata intr-o relatie abuziva si a vorbit despre efectele pe care le-a avut aceasta asupra sanatatii ei mintale. continuă pe Adevărul

Sectoarele economice din Romania care vor fi impactate negativ de Brexit

Suntem in continuare in asteptarea unui acord pe ultima suta de metri care sa permita evitarea unui Brexit dezorganizat la 29 martie 2019, amintesc analistii Euler Hermes. Ei sunt de parere ca acesta poate imbraca forma ratificarii unui acord Brexit revizuit de Parlamentul Regatului Unit la data de 14 februarie sau putin dupa aceasta data si a unei prelungiri a Articolului 50 pana in iulie sau decembrie 2019.

Prima primarie din Dambovita care se alatura protestului pentru construirea de autostrazi

Primaria din Racari este prima din judetul Dambovita care isi suspenda activitatea pe 15 martie, la ora 15. 00, timp de 15 minute, alaturandu-se protestului initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi din Suceava, pentru construirea de autostrazi.

VIDEO Primele primarii din Dambovita care se alatura protestului pentru construirea de autostrazi

Primariile din Racari si Gaesti sunt primele din judetul Dambovita care isi suspenda activitatea pe 15 martie, la ora 15. 00, timp de 15 minute, alaturandu-se protestului initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi din Suceava, pentru construirea de autostrazi.

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul.

invatatorul din Iasi care a corectat gresit tema unui copil, gasit vinovat de comisia de evaluare- surse

Invatatorul iesean Spiridon Andries, protagonistul unui scandal national dupa ce a corectat gresit tema unui copil, a fost gasit vinovat in urma unei evaluari efectuate de Consiliul de Administratie al scolii la care preda, potrivit unor surse citate de Ziarul de Iasi.

UPDATE invatatorul din Iasi care a corectat gresit tema unui copil, gasit vinovat de comisia de evaluare

Invatatorul iesean Spiridon Andries, protagonistul unui scandal national dupa ce a corectat gresit tema unui copil, a fost gasit vinovat in urma unei evaluari efectuate de Consiliul de Administratie al scolii la care preda, potrivit Ziarului de Iasi.

Suntem singura tara din zona care contureaza o Strategie Nationala de Smart City

Reporter:< b/ > in ce stadiu ne aflam, ca tara, din punct de vedere al dezvoltarii proiectelor de tip smart city? Eduard Dumitrascu: Depinde care sunt termenii comparatiei, asadar depinde cu cine ne masuram fortele si, mai ales, momentul comparatiei. Per total, suntem mai avansati decat vecinii din regiune, suntem in urma comparativ cu alte state, asadar comparatia corecta ar trebui sa fie a Romaniei de acum cativa ani cu Romania de astazi. Chiar si asa, trebuie avut in vedere faptul ca exista natiuni extrem de dezvoltate care nu au orase inteligente, dar si state din cele mai putin dezvoltate ce sustin astfel de proiecte.

Noi detalii despre criminalul din Buzau, care si-a incendiat iubita. Barbatul locuia intr-o vila luxoasa si era influentat de anturaj

La aproape doua saptamani de la crima infioratoare din Buzau, in urma careia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremuratoare a celui care i-a devenit calau. Despre familia lui Cosmin Dan unii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )