Libnet.ro
UNICEF

12:46

Jada Pinkett l-a inselat pe Will Smith. Clelebrul actor si-ar fi dat acordul

B1 B1,
Jada Pinkett l-a inselat pe Will Smith. Clelebrul actor si-ar fi dat acordul

A iesi la iveala un detaliu incredibil despre mariajul lui Will Smith cu Jada Pinkett. Se pare ca actrita ar fi avut o relatie extragonjugala, dar ce face si mai deosebita intreaga situatie este faptul ca. continuă pe B1

Cel mai scump film de Apple TV+ va fi cu Will Smith: ce se intampla in Emancipation

Urmatorul proiect al lui Will Smith va fi produs de Apple si, chiar daca va fi distribuit in cinematografe, la scurt timp dupa, va ajunge pe Apple TV+. Emancipation Emanciparea) este urmatorul.

FOTO Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana: Nu poti repara trecutul, dar le poti aminti oamenilor de el intr-o maniera corecta

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii terifiante.

Actorul Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii celebre care face parte din simbolurile Statelor Unite. Fotografia a fost facuta in mai 1863 si publicata in The Independent, apoi in numarul din 4 iulie al Harpers Weekly. A devenit rapid proba necontestata a cruzimii si barbariei scalviei in America. Povestea filmului Emancipation are loc in plin razboi de Secesiune.

ştiri din Monden

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )