Libnet.ro
UNICEF

20:32

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Adevărul Adevărul,
Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii incearca sa il resusciteze si nu au dat deocamdata date despre starea sa. continuă pe Adevărul

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea cantaretului este critica

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara, 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun ca starea artistului este extrem de grava.

UPDATE |Cantaretul Mihai Constantinescu, STOP cardio-respirator! Toata Romania a iNGHETAT efectiv

Cantaretul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in aceasta seara, dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, relateaza digi24. ro.

Cantaretul Mihai Constantinescu, in spital dupa un stop cardio-respirator

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala, luni, in urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum Mihai Constantinescu este la Terapie Intensiva, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator. tv. Medicii au intervenit de urgenta si l-au resuscitat pe cintaret, insa starea lui este in continuare incerta. Cadrele medicale il tin acum sub stricta supraveghere. Mihai [] .

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Cunoscutul artist Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Constantinescu, in varsta de 73 de ani, ar fi stat in stop cardiac vreme de 10 minute, sustin apropiati ai.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )