Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andreea Balan a fost criticata dur din cauza unei fotografii postata pe retelele de socializare: Parca ai 50 de ani

B1 B1,
Andreea Balan a fost criticata dur din cauza unei fotografii postata pe retelele de socializare: Parca ai 50 de ani

Stim cu totii ca Andreea Balan este frumoasa, are succes, are doua fetite minunate si infrunta mereu cu brio orice obstacol care ii apare in cale. Aceasta a postat pe retelele de socializare o imagine in. continuă pe B1

Putina lume stie ce nota a luat Andreea Balan la examenul maturitatii: Credeam ca asta e normalitatea

In ultimele luni, Andreea Balan a aparut destul de des in spatiul public in urma separarii de George Burcea. Dincolo de succesul de care se bucura acum, Andreea Balan a trecut prin momente dificile. Putini cuno.

Primele zboruri charter catre Bulgaria programate pentru sezonul estival, anulate din cauza cresterii cazurilor COVID-19

Primele zboruri charter catre Bulgaria programate pentru sezonul estival2020 au fost anulate din cauza cresterii accentuate a cazurilor Covid-19. Primul zborul a fost programat sa aduca 145 de turisti pe.

Sezon incheiat in Emirate pentru Reghecampf din cauza coronavirusului

Campionatul de fotbal din Emiratele Arabe Unite a fost incheiat din cauza pandemiei de Covid-19.

Ce se intampla cu elevii care au ratat Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute. Anuntul facut de ministrul Anisie

Peste 155. 000 de absolventi ai clasei a XII-a vor sustine, luni, prima proba a examenului de Bacalaureat, iar cei patru elevi care au ratat examenul de la Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute vor da proba pe 29 iunie, a anuntat ministrul Educatiei.

FOTO VIDEO Zeci de localitati inundate din cauza ploilor abundente Valuri de apa au curs pe drumuri si au intrat in case

Din cauza ploilor abundente, zeci de case si sute de curti sunt inundate vineri in 16 judete ale tarii, in timp ce potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie si Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, pericolul nu a trecut, institutiile emitand noi avertizari de vremea rea si inundatii.

Radu Banciu, despre faptul ca se anunta schimbarea marcii Uncle Bens din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluita. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca reprezentantii companiei Mars au anuntat ca vor sa schimbe numele si imaginea marcii Uncle Bens din cauza criticilor.

Taxa covid: Cat platesc romanii in plus la stomatolog din cauza crizei medicale

In ultima perioada, s-a discutat despre introducerea unei taxe covid, ca sa mai reduca din impactul financiar al perioadei de izolare asupra diferitelor afaceri.

SUA: O statuie a lui George Washington a fost darmata de protestatari in Portland, din cauza ca primul presedinte american a fost proprietar de sclavi

O statuie a lui George Washinton din Portland, Oregon, a fost data jos de catre protestatari joi noapte, in ajunul zilei in care se marcheaza 155 de la abolirea sclaviei, a relatat KOIN-TV, care este afiliata CBS. Primul presedinte al natiunii a fost proprietar de sclavi.

Coronavirusul rapune singurul marcator de Cupa Mondiala din istoria Irakului. Ahmed Radhi a murit, duminica, din cauza complicatiilor provocate de COVID-19 (VIDEO)

Fosta legenda a fotbalului irakian Ahmed Radhi a murit din cauza complicatiilor provocate de boala infectioasa COVID-19, la varsta de 56 de ani, anunta guvernul de la Bagdad, potrivit The National. Fostul.

Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Apple a anuntat vineri ca va inchide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud si Carolina de Nord, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19 in tara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )