Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna reteta in postul Pastelui: ardei umpluti cu bulgur si ciuperci. Masa delicioasa pentru toata familia

B1 B1,
Cea mai buna reteta in postul Pastelui: ardei umpluti cu bulgur si ciuperci. Masa delicioasa pentru toata familia

In post, gospodinele pot ramane fara inspiratie, atunci cand vine vorba de mese delicioase. Reteta de ardei umpluti cu bulgur si ciuperci este usor de preparat si va face din pranzurile in familie momente. continuă pe B1

Branza elvetiana Gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume

Branza gruyere din Elvetia a fost aleasa cea mai buna branza din lume intr-o competitie globala care are loc o data la doi ani in statul Wisconsin. La competitie s-au inscris participanti din 26 de tari, iar Michael Spycher din Berna, Elvetia a reusit sa castige premiul cel mare, invingandu-i pe ceilalti 3. 667 de participanti, potrivit The Independent.

Cea mai simpla reteta - paste cu sos de rosii si masline

Suntem in Postul Pastelui, perioada in care sunt numeroase restrictii alimentare, motiv pentru care iti propunem sa incerci aceasta reteta de paste cu sos de rosii si masline.

Branza Gruyere din Elvetia, aleasa cea mai buna branza din lume

Branza elvetiana gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume, in urma unei competitii globale, desfasurata o data la doi ani in statul Wisconsin din SUA. La acest concurs s-au inscris participanti din 26 de tari.

VIDEO Fetita care-si doreste cu ardoare sa duca Lie, Ciocarlie in America, la cel mai mare concurs de talente. Pe doine e cea mai buna

Elissa Popovici este deja o interpreta cunoscuta in lumea folclorului, desi are doar 11 ani. Visul ei este sa ajunga in aceasta vara in America, la cel mai mare concurs de talente. il poate implini doar cu ajutor.

Cum faci cea mai delicioasa iahnie de fasole. Reteta de post

Retetele de post sunt la mare cautare in aceasta perioada in care gospodinele tin Postul Pastelui, cel mai lung si mai aspru dintre toate de peste an. Ce zici de o iahnie de fasole cu gust desavarsit, servita cu muraturi si verdeata verde?!.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Cea mai impresionanta fotografie cu Marte are 1,8 miliarde de pixeli si a fost facuta intr-o saptamana

NASA a incercat sa captureze cea mai detaliata fotografie surprinsa vreodata pe Marte, iar rezultatul este unul pe masura. Roverul agentiei spatiale a reusit sa ne arate Planeta Rosie.

Cea mai veche piramida din Egipt, redeschisa turistilor

Cea mai veche piramida din Egipt poate fi din nou vizitata, dupa indelungate lucrari de restaurare. La ceremonia redeschiderii au luat parte seful guvernului de la Cairo si mai multi demnitari.

Europa a cunoscut de departe cea mai calda iarna de pana acum

Europa a trecut prin cea mai calda iarna inregistrata vreodata de departe, a anuntat miercuri Serviciul European Copernicus pentru Schimbari Climatice, relateaza dpa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )