Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune CORNULETE DE POST. Reteta pe care trebuie sa o incerci

B1 B1,
Cele mai bune CORNULETE DE POST. Reteta pe care trebuie sa o incerci

Cornuletele de post se fac foarte usor si sunt delicioase. Va prezentam o reteta pe care orice gospodina trebuie sa o stie. Ingrediente 500 de grame de margarina Faina Jumatate de litru de. continuă pe B1

Doinita Oancea si Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proportii

Doinita Oancea si Lora au fost prietene la catarama, dar ceva a intervenit in relatia lor. Acestea au ajuns rapid la un scandal de proportii care abia daca s-a dezlipit de tabloidele mondene. Ce s-a petrecut intre ele? Doinita Oancea si Lora, de la prietenie la scandal Poate nu multi isi mai aduc aminte imprejurarile .

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

Cele mai bune jocuri din 2019, nominalizate la The Game Awards: lista completa

Daca esti pasionat de jocuri video, vei aprecia cu siguranta cateva dintre titlurile nominalizate la The Game Awards 2019 ca fiind cele mai bune. Decernarea din acest an a premiilor The Game.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ministrului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a transmis ca este greu de gasit o solutie in cazul problemelor pe care le are compania de stat CFR Marfa, dar nu imposibil.

Ministrul Transporturilor: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca este greu, dar nu imposibil sa fie gasita o solutie in cazul problemelor pe care le are compania de stat CFR Marfa.

Cele mai bune glume dupa dezbaterile paralele sustinute de Dancila si Iohannis: Veo se invarte in cercul puterii PSD pentru ca nu da de raza salvatoare!

Dezbaterile electorale de marti seara, sustinute de candidatii la presedintie Klaus Iohannis si Viorica Dancila, au provocat o serie de glume in mediul online.

Ministrul Transporturilor: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa

Ministrului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a transmis, luni, ca es.

FOTO Romania a ajuns de rasul internetului: Cele mai bune glume dupa dezastrul cu Spania

Echipa nationala a incheiat preliminariile pentru Euro 2020 in genunchi! Dubla cu Suedia si cu Spania ar fi trebuit sa ne aduca locul 2 in grupa F, calificant la turneul final, insa ne-a adus un golaveraj groaznic, dupa doua infrangeri: 0-7!.

Ce trebuie sa faci sa ai mereu bani in casa? Cele mai la indemana trucuri feng shui

Tuturor ne place sa avem portofelul plin, insa putini sunt cei care stiu cum sa faca acest lucru. Iata cele mai bune trucuri pentru ca banii sa vina mereu catre dumneavoastra. Va curge apa la chiuveta.

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )