Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum sa faci cea mai buna TOBA de porc. Acesta este secretul!

B1 B1,
Cum sa faci cea mai buna TOBA de porc. Acesta este secretul!

Toba de porc este delicioasa si nu poate sa lipseasca de pe masa de Craciun. Va prezentam o reteta simpla. Ingrediente Cap de porc Limba de porc Carne macra Inima si rinichi de. continuă pe B1

Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Cristina Neagu a evoluat doar 32 de minute la debutul Romaniei in Grupa Principala II, contra Rusiei, insa Tomas Ryde a venit cu precizari ingrijoratoare la finalul partidei, anuntand ca cea mai buna handbalista a lumii se resimte dupa efortul depus la Kumamoto. Danezul a lasat sa se inteleaga ca liderul echipei tricolore ar putea rata chiar urmatorul meci, de marti, contra Suediei.

VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Noul prim-ministru al Finlandei, social-democrata Sanna Marin, si-a preluat oficial functia marti, devenind, la 34 de ani, cea mai tanara sefa de guvern in exercitiu din lume. Ea ajunge totodata in fruntea unei coalitii de guvernare formata din cinci partide, toate conduse de femei, patru dintre acestea mai tinere de 35 de ani, scriu AFP si Reuters.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

Cea mai tanara mama din lume. Cum a putut naste la varsta de doar 5 ani si 7 luni

O femeie din Peru, care are in prezent 86 de ani, este considerata cea mai precoce mama din lume, record care pare de neconceput in zilele noastre.

Iohannis: Elaborarea si aprobarea bugetului pentru 2020, cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an Ce crede presedintele despre inghetarea indemnizatiilor bugetare (VIDEO)

Elaborarea si aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020 reprezinta cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an, considera presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca a.

Tarile UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste din Uniunea Europeana s-a inregistrat in 2017 in Estonia, Letonia, Slovenia, Slovacia, Lituania si Romania, fata de o medie de 44,3% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat), relateaza Agerpres.

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )