Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dulciuri gustoase de post! Reteta de briose cu stafide

B1 B1,
Dulciuri gustoase de post! Reteta de briose cu stafide

Una dintre cele mai rapide si practice retete de post, pentru dulciuri savuroase, este cea de briose cu stafide. Desertul poate fi preparat rapid si usor si poate fi servit acasa, cu toata familia sau ca gistare. continuă pe B1

VIDEO Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa intr-un accident de camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, relateaza CNN, preluata de Agerpres.

Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa de catre o camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, a relatat vineri CNN.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

Justin Biber, una dintre celebritatile afectate de coronavirus. Artistul este nevoit sa schimbe programul concertelor din urmatoarea perioada

Epidemia de coronavirus afecteaza si vedetele de la Hollywood. Justin Biber este unul dintre artistii care are de suferit din pricina raspandirii virusului COVID-19, relateaza TMZ. Biber urma sa inceapa un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )