Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai frumoase sotii de presedinti

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase sotii de presedinti

Cei mai importanti lideri ai lumii si-au ales sa aiba aproape sotii care, uneori, le fura o parte din stralucire gratie frumusetii lor naturale. Astfel, expresia potrivit careia in spatele oricarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica a fost dusa la un alt nivel de prime doamne precum Angelica Rivera, Michelle Obama, Marina Porosenko, Carmen Iohannis si Asma al-Assad. continuă pe Adevărul

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Miercuri, pe 23 aprilie, crestinii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Gheorghe, iar cei care poarta numele acestuia isi serbeaza onomastica. Adevarul va da cateva idei de mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le puteti transmite celor dragi.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

In Delta Dunarii veti manca cel mai bun bors de peste, va puteti plimba printre canalele intesate de nuferi si pelicani si veti admira casutele alb-albastre cu lotca la poarta. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri pe care merita sa le vizitati in Delta Dunarii.

Cele mai frumoase biserici din Rusia

Cele mai frumoase biserici din Rusia. Multe din bisericile, catedralele sau manastirile rusesti sunt adevarate opere de arta gratie arhitecturii lor deosebite.

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome

Desi a trecut mult timp de cand cei de la Microsoft au incheiat oficial suportul pentru Windows XP, noile versiuni de Google Chrome ruleaza pe platforma. Considerat in continuare ca fiind unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, Windows XP continua sa fie folosit de cateva milioane de utilizatori global. Are o cota de [] Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )