Libnet.ro
UNICEF

12:30

Naya Rivera si-a dedicat ultimele clipe din viata salvarii fiului ei. A vazut-o pe mama lui cum a disparut in apele lacului

B1 B1,
Naya Rivera si-a dedicat ultimele clipe din viata salvarii fiului ei. A vazut-o pe mama lui cum a disparut in apele lacului

Trupul neinsufletit al actritei Naya Rivera a fost gasit, luni, dupa cinci zile de cautari in largul lacului Piru. Aceasta s-ar fi inecat in urma unui accident. Vedeta si-ar fi petrecut ultimele clipe din. continuă pe B1

Confirmat! A fost gasit trupul neinsufletit al actritei Naya Rivera din Glee!

Naya Rivera si-a pierdut viata la 33 de ani! La 5 zile dupa ce a disparut in zona unui lac din California, trupul neinsufletit al actritei din serialul Glee a fost descoperit.

Cine era actrita Naya Rivera. in ce filme a jucat si ce spune despre disparitia ei fiul de numai 4 ani

Actrita Naya Rivera s-a inecat sub ochii fiului in varsta de 4 ani, transmit politistii din California. Corpul vedetei a fost gasit dupa cinci zile de cautari. Trupul actritei Naya Rivera, gasit dupa cinci zile de cautari Naya Marie Rivera n. 12 ianuarie 1987, Santa Clarita, California, SUA d. 8 iulie 2020, Lacul .

VIDEO Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu Naya Rivera. Actrita s-ar fi inecat

Au fost date publicitatii ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu actrita Naya Rivera, data disparuta de miercuri,dupa ce a iesit cu barca pe un lac, impreuna cu fiul ei. Politistii presupun ca s-a inecat.

Ultimele imagini cu Naya Rivera, actrita disparuta miercuri in California. Politistii au o noua ipoteza in cazul starului (VIDEO)

Naya Rivera, actrita din serialul pentru adolescenti Glee, a fost data disparuta in cursul zilei de miercuri, dupa ce nu s-a mai intors la barca pe care o inchiriase, iar fiul ei de patru ani a fost.

Moartea actritei Naya Rivera, confirmata dupa ce cadavrul sau a fost gasit in lacul Piru din California

Trupul gasit in lacul Piru din California luni a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera, disparuta in urma cu cinci zile in timpul unei plimbari cu fiul ei.

Disparitia actritei Naya Rivera, starul din serialul Glee. Corpul sau a fost gasit in lac

Corpul gasit luni dimineata in Lacul Piru a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera, a spus seriful Ventura Country, relateaza Reuters.

Trupul regretatei actrite Naya Rivera, gasit dupa cinci zile de cautari. Ce s-a intamplat de fapt (FOTO)

Naya Rivera, renumita actrita din serialul pentru adolescenti Glee, a fost data disparuta in cursul zilei de miercuri, dupa ce nu s-a mai intors la barca pe care o inchiriase, lasandu-l pe fiul ei de.

Detalii incendiare din viata intima a lui Mihai Petre. Coregraful marturisit care a fost cel mai ciudat loc in care a facut dragoste

Coregraful Mihai Petre este un familist convins, dar s-a bucurat si el de cateva momente picante in viata intima. Vedeta a marturisit recent cateva detalii incendiare din trecutul lui, inclusiv care a fost cel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )