Libnet.ro
UNICEF

19:30

A MURIT! Rona Hartner, iN DOLIU! ULTIMUL mesaj al actritei: NU TE POT UITA (FOTO)

B1 B1,
A MURIT! Rona Hartner, iN DOLIU! ULTIMUL mesaj al actritei: NU TE POT UITA (FOTO)

Rona Hartner este in doliu, dupa ce a aflat ca regizorul Laurentiu Azimioara, creatorul Teatrului de lOrme, a murit la Paris. continuă pe B1

Rona Hartner, in doliu. Atat de tanar erai, atat de multe faceai! Anuntul care i-a intristat pe fani

O veste crunta a zguduit zilele trecute scena teatrului romanesc. Regizorul Laurentiu Azimioara s-a stins din viata zilele trecute, cel cu care artista Rona Hartner a colaborat in mute ocazii, pe scena teatrului din Paris. Rona Hartner, mesaj emotionant la moartea regizorului roman Laurentiu Azimioara Laurentiu Azimoara a fost un creator de teatru extraordinar, care .

BOMBA ANULUI! Rona Hartner, insarcinata?! Cantareata a vorbit in premiera despre NASTERE

Rona Hartner a trecut prin clipe grele dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la colon. Cu toate acestea, vedeta a reusit sa treaca peste problemele de sanatate.

Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Cristina Topescu a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 26 decembrie 2019, ora 21. in a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la Papa Francisc care indeamna oamenii sa iubeasca animalele.

A MURIT Stefan Petre. Doliu in Romania

Doliu in Armata Romana! S-a stins din viata unul dintre veteranii militari ai tarii. General de brigada rtr) Stefan Petre, comandant al Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, intre anii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )