Libnet.ro
UNICEF

19:47

DOAMNE, CE TRAGEDIE! Prezentatoarea Observatorului, GRAV ACCIDENT RUTIER! Detalii de ULTIM MOMENT despre starea vedetei (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DOAMNE, CE TRAGEDIE! Prezentatoarea Observatorului, GRAV ACCIDENT RUTIER! Detalii de ULTIM MOMENT despre starea vedetei (GALERIE FOTO)

O cunoscuta prezentatoare la Antena 1 a avut parte de o experienta extrem de neplacuta cu politistii. VEZI AICI GALERIA FOTO Mihaela Calin, caci despre ea este vorba, a fost implicata intr-un accident ru. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Prahova! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, joi, pe DN 1B, in Valea Calugareasca, judetul Prahova, 8 persoane fiind ranite.

Accident rutier grav soldat cu doua victime, intre doua autoturisme si o cisterna. A fost solicitat elicopterul SMURD

O cisterna si doua autoturisme au fost implicate intr-un grav accident de circulatie in judetul Arges, soldat cu doua victime, dintre care una in stare foarte grava. Traficul a fost blocat pe DN65.

VIDEO O autocisterna si trei autoturisme, implicate intr-un grav accident pe DN 65 Pitesti-Slatina. Traficul rutier este oprit

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineata, pe DN 65, in comuna argeseana Lunca Corbului, dupa ce trei autoturisme si o autocisterna au intrat in coliziune. O persoana este grav ranita.

FOTO Cum a schimbat un accident rutier programul elicopterelor SMURD. Fetita de 10 ani care a asteptat ore in sir ajutor

Programul de zbor al elicopterelor SMURD, dar si situatia unor investitii de sute de mii de euro au fost influentate de un accident rutier produs la sfarsitul anului 2019 in Valcea.

Accident rutier pe un bulevard din Deva. Un taximetrist baut la volan a pierdut controlul masinii

Un taximetrist s-a urcat baut la volan si a produs un accident rutier pe un bulevard din Deva. O tanara a fost ranita.

Femeie din Buzau, decedata intr-un accident rutier provocat de sotul ei

O buzoianca de 58 de ani a murit luni seara intr-un accident rutier provocat chiar de sotul ei. Tragedia a avut loc pe DN10 la intrare in municipiul Buzau.

Accident rutier grav intre trei autoturisme si o cisterna. O tanara de 31 de ani a murit: A fost solicitat elicopterul SMURD

O persoana a murit, vineri, in urma unui accident produs pe DN 65, in localitatea argeseana Langesti, in evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme si o autocisterna.

FOTO Accident mortal pe Valea Oltului. Una dintre masinile implicate in coliziune, condusa de un bulgar

Un grav accident rutier a avut loc vineri seara, 24 ianuarie, pe Valea Oltului, in judetul Sibiu. O femeie si-a pierdut viata, iar o alta, de cetatenie bulgara, a ajuns la spital.

O femeie ranita intr-un accident rutier acuza ca a fost externata din spital cu piciorul fracturat: A venit un medic si mi-a spus ca n-am nimic

O femeie din Timisoara, in varsta de 36 de ani, victima intr-un accidentul rutier care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in zona centrala a municipiului Targu Jiu, este revoltata de modul in care a fost tratata in Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )