Libnet.ro
UNICEF

00:06

UPDATE ULTIMA ORA! Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete, A MURIT in urma unui GRAV ACCIDENT RUTIER iN SPANIA

B1 B1,
UPDATE ULTIMA ORA! Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete, A MURIT in urma unui GRAV ACCIDENT RUTIER iN SPANIA

30: Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales, a oferit primele declaratii. Din pacate, tot ce aflu imi intareste convingerea ca finul meu, Cornel. continuă pe B1

A murit Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete. Barbatul se afla in Spania si a fost implicat intr-un accident de masina

Cornel Gales, vaduvul cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete, a murit duminica intr-un accident de masina in Spania.

Cornel Gales a murit! Sotul regretatei Ileana Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania

Cornel Gales a murit! Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Spania. Viviana, iubita lui Cornel Gales, a primit confirmarea mortii barbatului. Din pacate, acesta a.

Ce a postat ultima data Cornel Gales pe contul de Facebook. Fostul sot al Ilenei Ciuculete era trist si abatut

Cornel Gales s-a stins din viata si a lasat in urma lui numai durere in sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata la 60 de ani, dupa ce masina la volanul careia.

Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana Ciuculete. Cu cine a inselat-o in timpul casniciei

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania, la doi ani dupa ce sotia lui, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata. Dupa moartea artistei, el a acordat un interviu in cadrul caruia a recunoscut ca a inselat-o, la inceputul anilor 90. Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana .

Cat de mult s-a schimbat Cornel Gales, dupa ce s-a mutat cu Vivi in Spania. De la o viata modesta la lux si opulenta

Cornel Gales a murit, duminica, in urma unui accident rutier care s-a produs in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mutase in Spania dupa moartea regretatei interprete de muzica populara, alaturi de Viviana, femeia care i-a fost alaturi dupa momentul greu din 2017. Cornel Gales s-a schimbat foarte mult dupa ce s-a mutat in Spania Ileana .

Greseala fatala pe care a facut-o Cornel Gales. Cu cine se afla in masina cand a murit

Cornel Gales a murit astazi, 12 noiembrie, intr-un accident de masina. Vaduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla in automobil cu alte doua persoane. Viviana a fost cea care a confirmat vestea tragica. Conform primelor declaratii oferite pentru wowbiz. ro de nasa lui de cununie, se pare ca barbatul a facut o greseala fatala: nu purta .

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

CUTREMURATOR! BLESTEMUL Ilenei Ciuculete a lovit dincolo de MOARTE: Cornel Gales avea MORMANTUL deja pregatit! UNDE isi va dormi SOMUL DE VECI

Cornel Gales, fostul sot alregretatei interprete de muzica populara Ileana Ciuculete, s-a stins din viata duminica, in urma unui teribil accident de circulatie, in Spania.

Fratele Ilenei Ciuculete, dupa ce Cornel Gales a murit: Fiecare cum isi asterne asa doarme

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul acesteia, Cornel Gales, a intrerupt toate legaturile cu familia artistei. Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a ramas sa aiba grija de mama artistei, a.

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Informatii despre vaduvul Ilenei Ciuculete

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremuratoare pe retelele de socializare. Vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. UPDATE Viviana, femeia care ii era sefa si iubita lui Cornel Gales, a confirmat pentru wowbiz. ro ca barbatul a murit: Din pacate, s-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )