Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUM a iesit pe strada Florin Salam, dupa ce a fost BATUT de un interlop! Nimeni NU se astepta la asa ceva!

B1 B1,
CUM a iesit pe strada Florin Salam, dupa ce a fost BATUT de un interlop! Nimeni NU se astepta la asa ceva!

La sfarsitul saptamanii trecute, cunoscutul cantaret a fost filmat in jurul casei intr-o ipostaza care a socat publicul. Acesta nu era deloc insotit de bodyguarzi, cum multi ar fi crezut ca ar fi trebuit. continuă pe B1

Ai stiut sa dai cu pumnul, acum eu o fac pe nebunul!Ce mesaj are FlorinSalampentru agresorul de la Milano

Dupa mai bine de trei saptamani de la scandalul din Milano, atunci cand Florin Salam a fost batut in timp ce canta, artistul a transmis un mesaj total neasteptat. Citeste continuarea.

MACEL iN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, in lacrimi! Din pacate acesta e SFARSITUL! Fanii sunt devastati

Celebrul manelist Florin Salam a transmis un nou mesaj dupa conflictul care a scandalizat Romania. Cantaretul a sugeratca este gata sa ingroape securea razboiului dupa ce a fost lovit la un concert in It.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(FOTO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Florin Iordache, dupa ce casa i-a fost vandalizata: Analizez toate posibilitatile. Lucrurile au mers mult prea departe

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica pentru Mediafax, ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva celor care au lipit, sambata, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plangeri la politie.

Primele declaratii ale lui Florin Busuioc dupa infarctul suferit! Si-a amintit tot ce s-a intamplat in acea zi

Florin Busuioc a facut primele declaratii dupa ce a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani. Prezentatorul meteo isi aminteste tot ce s-a petrecut la Craiova, momentul cand s-a prabusit di.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Florin Iordache s-a ales cu plangere penala pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Parlamentul Romaniei. Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie a depus o reclamatie la Politie in acest sens.

Asociatia Voci pentru Democratie, plngere la politie mpotriva lui Florin Iordache dupa semnele obscene facute n Parlament

Asociatia Voci pentru Democratie anunta ca depune la Sectia 17 de Politie din Bucuresti o plangere impotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a aratat gesturi obscene in plenul Parlamentului Romaniei fata de participanti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )